CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Zarges

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Zarges - Stevige aluminium boxen

Zarges is een Duitse fabrikant van aluminium producten. Zarges is wereldwijd actief en heeft fabrieken in zowel Europa als de Verenigde Staten. Zarges heeft een zeer breed assortiment van allerlei aluminium producten, waarvan CAMPZ vooral de stevige, doch lichtgewicht aluminium opbergdozen aanbiedt. In deze kisten en kratten kan alles veilig en snel worden opgeslagen. Dit maken de aluminium boxen ideaal voor gebruik op bijvoorbeeld de camping. Vanwege het grote volume van de boxen zijn ze tevens geschikt voor het vervoeren van grote onderwerpen. De aluminium producten van Zarges zijn zeer gewild bij een groot publiek. Neem bijvoorbeeld de krat op wielen die met een afmeting van 77 x 37 x 33.5 cm. Niet alleen passen hier veel producten in, ook zijn de wielen met een diameter van 5 cm erg makkelijk om te rollen. Zelfs wanneer de doos zwaar is kan deze dus nog makkelijk vervoerd woren.
Zarges Online Shop

Zarges helpt u handig uw spullen op te bergen

Het materiaal van de Zarges aluminium dozen is UV-bestedig en corrosiebestendig. Uw spullen zijn dus altijd veilig en beschermd opgeborgen. De scharnieren zijn gemaakt van roestvrijstaal materiaal wat ervoor zorgt dat de boxen duurzaam zijn. De drukknoppen en de twee sloten zorgen ervoor dat de doos stevig vast blijft en makkelijk te vervoeren is. De handgrepen zijn veerbelast. De inhoud van de dozen zijn stof- en spatwaterdicht. Een van de meest stabiele dozen in het assortiment van Zarges is de aluminium korf waarin tot 29 liter kan worden opgeborgen. Deze beschikt over alle voordelen die u van Zarges gewend bent, maar is slechts 18 cm hoog. Een compact vervoersmiddel dus, ideaal voor in de achterbak. De Zarges kisten kunnen ook op elkaar gestapeld worden, waardoor meer vrije ruimte wordt gecreërd. Wanneer u over deze dozen beschikt kunt u uw achterbak efficiënt indelen en blijft er genoeg plaats over voor onder andere kampeerspullen als:

Kisten of kratten van Zarges kunnen elk terrein aan

De kisten en kratten van Zarges zijn bestemd tegen zware schokken. Wanneer u dus met de auto op reis gaat en de wegen niet altijd geasfalteerd zijn, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de inhoud van de kisten. Al rijdt u over hobbelige paden, uw reis toebehoren zullen goed opgeborgen zijn in de kisten. De deksels zijn gemaakt van roestvrijstaal en de doos wordt continue beveiligd door twee riemen. Bekijk zelf het assortiment van Zarges en bestel vandaag nog een exemplaar in uw favoriete maat. Door de ruime keuze is er zeker te weten een maat die bij u bagage past.