CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

X-Socks

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

X-Socks online sportsokken

Hardlopen, bergbeklimmen of hiken: wat uw favoriete outdoor activiteit ook is, u kunt nooit zonder een goede uitrusting. Goede sokken mag u daarbij niet vergeten. De sokken van X-Socks geven uw voeten volledige bescherming en comfort. Hierdoor kunt u zich volop concentreren op uw wandeling of sportieve prestaties. x-Socks Online Shop

De denktank van X-Socks

Elke tocht en elke activiteit is weer anders. Daarom koopt u kleding en schoenen die goed passen bij wat u van plan bent. Maar vaak houden mensen geen rekening met het belang van goede sokken. Toch merkt u meteen het verschil wanneer u met de X-Socks sokken op pad gaat. Dat komt door het gebruik van innovatieve technieken en materialen. Het design kan gerust revolutionair genoemd worden. De ontwerpers nemen hun product dan ook uitermate serieus. Zij hebben als doel dat alle artikelen van X-Socks efficiënt zijn voor de gebruikers. Het model en de stof spelen daarbij een grote rol. Professor Bodo Lambertz startte in het jaar 2000 een wetenschappelijke benadering van het maken van functionele kleding en sokken. Het creëerde zijn eigen denktank waar de beste wetenschappers, textiel experts en atleten allemaal hun eigen expertise meebrachten. Gezamenlijk maakt deze denktank van X-Socks de ultieme sokken voor alle outdoor activiteiten.

De innovatieve materialen van X-Socks

De denktank begon het proces door zichzelf een aantal vragen te stellen. Hoe kan het textiel van de sokken de gebruikers op een efficiënte manier helpen? En met welke oplossing zou de natuur komen? Al deze vragen leidden tot de beste functionele kleding en sokken. De textiel waar de X-Socks sokken van gemaakt worden, is een belangrijk onderdeel. Het is afkomstig uit Italië, waar ze de beste en meest comfortabele stoffen maken. Ze houden de voeten op een natuurlijke temperatuur. Het materiaal van X-Socks is niet zozeer absorberend, maar het geeft direct energie terug aan uw lichaam. Niet alleen de stof is belangrijk, maar ook aan het model van de X-Socks sokken is veel aandacht besteed. Ze zijn geheel gevormd naar uw voeten. En voor ze in het assortiment worden opgenomen, zijn de producten van X-Socks uitvoerig getest onder alle soorten omstandigheden. Zo wordt de expertise van wetenschappers, gecombineerd met de praktijkervaring van atleten. Hierdoor blijft het product zich steeds verder ontwikkelen. Bij CAMPZ vindt u de beste X-Socks sokken in het assortiment. Maar ook andere artikelen zijn de moeite waard voor uw outdoor activiteit. Denk bijvoorbeeld aan:

X-Socks koopt u eenvoudig online

Bij CAMPZ kunt u X-Socks sokken kopen voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren. Zo zit uw perfecte sok er altijd tussen. In onze webshop kunt u ze snel en eenvoudig online bestellen. Binnen een paar dagen krijgt u ze al thuis bezorgd. Trekt u er graag op uit in de natuur? Met de X-Socks sokken maakt u uw uitrusting pas echt compleet.