CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

X-Socks Sky Run Two Sokken Dames, wit/grijs

ID: 1146251

Adviesprijs € 29,99
€ 21,99
- 26 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Schoenmaat
  • Choose Schoenmaat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    EU 37-38 sold out online
    EU 39-40 sold out online
    EU 41-42 sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

X-Socks Sky Run Two Sokken Dames, wit/grijs (arctic white/opal black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Overwin elke hindernis en bereik een nieuw niveau van prestaties op uitdagende trail- en berglopen met de superlichte X-SOCKS Sky Run Two Women. Dragers van X-BIONIC damessokken zijn al bekend met de Narrow Arrow constructie en de 3-ExpandLadiesStripes, die geoptimaliseerd zijn voor de vrouwelijke voet. U kunt ook vertrouwen op de perfecte pasvorm van de nieuwe generatie X-BIONIC 4.0 modellen, die geen plooien vormt en zo wrijving voorkomt. Daarnaast geniet u van het beproefde X-BIONIC comfort met het bijzonder ademende Mythlan mesh breisel op de wreef en het geurremmende Sinofit voetbed. Het nieuw ontworpen Air-Conditioning Channel 4.0 met zijn naar boven toe smaller wordende luchtkanaal ventileert de voetzool effectiever. De geoptimaliseerde vorm van de Lambertz-Nicholson achillespeesbeschermer 4.0 biedt een betere bescherming tegen wrijving in de gevoelige zone boven de hiel.
Skin NodorSkin Nodor is een klimaatactief nano-filament en vermindert bacteriegroei en transpiratiegeur. Een anorganisch bacteriostatisch middel is in de binnenkant verwerkt. Alleen door de langzame afgifte van ionen, geactiveerd door lichaamswarmte, ontvouwt Skin Nodor zijn werking. De ionen belemmeren de verspreiding van micro-organismen en beschermen tegelijkertijd het gevoelige ecosysteem van de huid en sluiten allergische reacties uit. Skin Nodor is bijzonder zacht en ademend en zorgt voor een uitstekende pasvorm.
MythlanSkin-neutrale en anti-allergische lichtgewicht vezel vermindert de opbouw van ziektekiemen en bacteriën.
BisentioDeze multifunctionele holle vezel is ademend, elastisch en biedt uitstekende eigenschappen. Het absorbeert druk en schokken door de lucht in de vezelkern. De hoogwaardige driedraadsconstructie is uiterst duurzaam en slijtvast.
Actieve taillebandSafe hold zonder afglijden en insnoering, past zich aan elke beenomtrek aan.
Air-Conditioning ChannelHet Air-Conditioning Channel van fijnmazig breiwerk is een luchtgeleidingssysteem dat de voet en het been voortdurend ventileert en van lucht voorziet. Het leidt uit het anatomisch gevormde voetbed aan de binnenkant van de voet en zorgt er zo voor dat vochtige en oververhitte lucht bij elke beweging van de voet zelfs uit een nauwsluitende schoen wordt gepompt.
Lambertz-Nicholson achillespeesbeschermerMet zijn zeer slijtvast en schokabsorberend materiaal beschermt hij de achillespees tegen druk en wrijving van de schoenrand. De gevoelige achillespees wordt niet belast omdat hij in de opening van het kussentje ligt.
Stretch ribZorgt voor elasticiteit en een perfecte pasvorm.
X-Cross BandageDe unieke kruisbandage is gebreid van elastisch materiaal en geeft de belaste pezen, spieren en gewrichtsapparaten bij elke stap veilige steun en stabiliteit zonder de bewegingsvrijheid te beperken.
Traverse AirFlow KanaalsysteemHet 3-kanaals kruisventilatiesysteem helpt vocht en warmte te absorberen in het aircokanaal. Bovendien worden grote delen van de voetzool, die normaal gesproken stevig door de schoen worden omsloten, van lucht voorzien.
AirFlow enkelbeschermingDe enkel steekt uit de zijkant van het been en wordt vaak opengeschraapt bij een val. De sikkelvormige plaatsing van de pelotte biedt de enkel de grootst mogelijke bescherming zonder de luchtuitwisseling via het luchtbehandelingskanaal te beïnvloeden.
Sinofit voetbedDuizenden kleine lusjes van 99,9% puur zilver omhullen de voet en verhinderen effectief de opbouw van bacteriën.
Teenbeschermer Dempt de druk en past zich perfect aan asymmetrische tenen. Beschermt ze tegen blaren en schuren.
TeenbeschermerDe asymmetrische beschermer van schokabsorberend Robur holkamergaren dempt en beschermt de tenen bij hun drukgevoelige punt.
HielbeschermerDe hielbeschermer beschermt tegen druk en wrijving.
Narrow Arrow ConstructionMet de Narrow Arrow Construction biedt X-Socks de perfecte damespasvorm en houdt specifiek rekening met de bredere voorvoet, de slankere maar hogere middenvoet en het kleinere hielbeen van vrouwen. De expansieribbels in het middenvoetgebied optimaliseren deze specifieke vorm, zorgen voor een optimale pasvorm en voorkomen plooien tijdens het bewegen.
Wreefbeschermer met AirVent ZoneVerhoogt het schokabsorberende effect van de sokken en zorgt voor luchtcirculatie via kanalen.
Albedo 360 Reflective TechnologyBij het sporten in de schemering of 's nachts wordt het licht gereflecteerd. Ongeacht uit welke richting het komt.
Anatomisch gevormd voetbedVoor de "L"-linkse en "R"-rechtse voet met geïntegreerd aircokanaal.
Care instructions
40°C normal wash Do not iron Do not bleach Do not dryclean

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Nauwsluitende pasvorm
Informatie over de grootte
Informatie over de grootte
Maat valt kleiner uit
Compressie
Compressie
Nee

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen
Geslacht
Dames
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
hardlopen
Type:
Enkelhoge sokken
Levering (hoeveelheid):
1 paar
Uitrusting
Compressie:
Nee
Thermische functie:
Nee
Vulling:
in hiel, in achilleshiel, in voorvoet
Bijzonderheden:
dempend, Antibacterieel, Ademend, Sneldrogend
Materiaal
Type materiaal:
Kunstvezel
Materiaal:
67 % polyamide, 23 % polypropyleen, 7 % elastaan, 3 % andere vezels
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1146251
EAN
7613418009812

Video

Meningen van klanten

4.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
X-Socks Sky Run Two Sokken Dames, zwart zwart
tina
lopende sok
Vertaald uit Duitse Naar origineel
ietwat bijzondere materiaalmix, maar comfortabel
23.04.2020