CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

X-Bionic The Trick G2 Hardloop Shorts Dames, zwart/roze

ID: 1146077

Adviesprijs € 125,00
€ 96,99
- 22 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

X-Bionic The Trick G2 Hardloop Shorts Dames, zwart/roze (opal black/neon flamingo)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Optimaliseer uw loopprestaties met X-BIONIC The Trick G2 Run Shorts Women, de unieke loopbroek van de nieuwe X-BIONIC 4.0 generatie voor vrouwen. Met de gepatenteerde The Trick technologie zorgt u voor een revolutie in de thermoregulatie van uw lichaam tijdens de training. De Spine Insulation Zone creëert een gelokaliseerde warmtezone op uw ruggengraat, die rechtstreeks aan uw hersenen wordt gerapporteerd door de sensoren van uw lichaam. De energie die vrijkomt bij het eerder starten van de transpiratiekoeling stroomt direct door naar uw lopende prestaties. Op deze manier fungeert The Trick als een energiebooster voor uw loopprestaties. Ervaar de toename van de prestaties door een perfect gecontroleerde thermoregulatie en maak optimaal gebruik van de energiereserves van uw lichaam. Met The Trick maak je de beste loper in je wakker. ThermoSyphon System, de volgende generatie van het legendarische, gepatenteerde 3D Bionic Sphere System, optimaliseert het klimaatbeheer van uw huid door middel van grote uitwisselingszones aan de voorkant. Ervaar aanzienlijk meer dichtheid en effectiviteit dan zijn voorganger dankzij de nieuwe, zeer nauwkeurige X-BIONIC productiekwaliteit in Retina Ultra-High Definition technologie.

De truc
De lichaamstemperatuur stijgt voortdurend met de sportactiviteit. Pas als de curve het oververhittingsbereik heeft bereikt, begint het lichaam met het nemen van tegenmaatregelen. Een hoge temperatuurpiek moet worden verlaagd vanwege de late start van de lasproductie en het koeleffect. Het lichaam bevindt zich nog steeds in het prestatie-optimale bereik. Dankzij The Trick wordt nu al de zweetproductie op gang gebracht. Vroegtijdig koeleffect verlaagt de nog lage lichaamstemperatuur snel en effectief. De sporter bespaart zijn energiereserves en kan meer kracht oproepen.

Lassenverzamelaar
Het aircokanaal aan de binnenkant van de arm voert de warmte op een gecontroleerde manier af. De fijne gebreide structuur zorgt ervoor dat vocht onmiddellijk wordt afgevoerd.

Lasverdeler met gedeeltelijke compressie
De combinatie van X-BIONIC gedeeltelijke compressie en ingebouwde kammen vangt het overtollige zweet op en laat het verdampen over een groot gebied om extra koeling te bieden aan hitte-intensieve spiergebieden.

X-Bionische gedeeltelijke compressie
X-Bionische gedeeltelijke compressie maakt gebruik van compressie zonder de koeling te verwaarlozen. Sport genereert warmte. In extreme situaties tot 1200 watt. De sporter laat 90 % hiervan via de huid los en houdt zo zijn lichaamstemperatuur op 37 °C. De X-Bionic gedeeltelijke compressie oefent gericht druk uit via 1 mm dikke staven. Links en rechts hiervan wordt een drukvrije zone gecreëerd zonder toepassing van mechanische druk, wat een negatief effect kan hebben op de bloedcirculatie van de huid. De bloedvaten blijven open. Gedeeltelijke compressie houdt rekening met de huid als koelvlak en kan zo de menselijke klimaatbalans optimaliseren voor betere prestaties.

Innerlap AirConditioning Zone
De binnenste dijen zijn minder koudgevoelig wat betreft de spierprestaties. Instinctief, weten we: Daar kunnen we onze koude handen knijpen en opwarmen om onze totale warmtegevoeligheid sneller in balans te brengen. In deze ruimte werd ook de Innerlap AirConditioning Zone geplaatst. De luchtdoorlaatbaarheid wordt in dit gebied verhoogd, de isolatielaag verminderd, waardoor de klimatisering wordt versterkt door luchtuitwisseling.

Ideo-Waistband
Ideaal ontwerp, ergonomisch geoptimaliseerd. De ergonomisch geoptimaliseerde tailleband met een hogere snijlijn in het ruggedeelte houdt het kledingstuk op zijn plaats. zelfs bij constante beweging.

ISO-pad
De gerichte isolatie van de afzonderlijke lichaamsdelen tegen omgevingskoude kan voorkomen dat het lichaam afkoelt. Om deze reden slaan ISO-pads de nodige lichaamswarmte op via de heupbotten om de functie van de interne organen te behouden.

Intelliyarns
Zorgt ervoor dat het overtollige zweet snel en over een groot gebied wordt verspreid. Het materiaal vormt dan ook de essentiële basis voor een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit. Verhoging van de prestaties. Door de eigenaardigheid van het garen breidt het oppervlak van het kledingstuk zich uit, waardoor de kwaliteit van de kleding wordt verbeterd. Efficiëntie van het zweettransport. De vloeistof wordt binnen enkele seconden in het materiaal gezogen en kan optimaal worden gebruikt voor koeling.

Huid NODOR
Skin NODOR is een klimaatactief nanofilament en vermindert zowel de bacteriële groei als de transpiratiegeur. Een anorganisch bacteriostatisch agens wordt in het interieur opgenomen. Alleen door de langzame afgifte van ionen, geactiveerd door lichaamswarmte, ontvouwt Skin NODOR zijn effect. De ionen belemmeren de voortplanting van micro-organismen en beschermen tegelijkertijd het gevoelige ecosysteem van de huid en sluiten allergische reacties uit. Skin NODOR is bijzonder zacht en ademend en zorgt voor een uitstekende pasvorm.
Alle modellen uit de serie X-Bionic The Trick laten zien

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Nauwsluitende pasvorm
Informatie over de grootte
Informatie over de grootte
Maat valt kleiner uit

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen
Geslacht
Dames
Belangrijkste informatie
Type:
Hardloop shorts
Seizoen:
Zomer
Beenlengte:
Kort
Materiaal
Samenstelling:
88 % polyamide, 6 % elastaan, 6 % polypropyleen
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1146077
EAN
7613418005562

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
X-Bionic The Trick G2 Hardloop Shorts Dames, zwart zwart
Michaela
Past goed
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zachte stof
04.11.2021