CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

X-Bionic The Trick Korte Hardloopbroek Dames, zwart

ID: 715510

Adviesprijs € 94,00
vanaf € 16,99
- 81 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    XS sold out online
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

X-Bionic The Trick Korte Hardloopbroek Dames, zwart (black/pink)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Lichaamskoeling beschermt tegen oververhitting en maakt optimale prestaties mogelijk. Maar hoe komt zweet precies in die gebieden waar het verkoelende effect het grootst is? Met de X-Bionic The Trick Running Pants Women.... De baanbrekende Thorny Devil Technology is gebaseerd op bionische bevindingen. Speciale vezels absorberen het zweet en leiden het naar grote verdampingsgebieden die speciaal zijn geoptimaliseerd en geplaatst voor de vrouwelijke anatomie. Uw organisme wordt zo maximaal ontlast en u wint waardevolle energie voor uw sportactiviteit.

Huid Nodor
Skin Nodor is een klimaatactieve nanofilament dat de bacteriële groei en zweetgeur vermindert. Een anorganische werkstof is opgenomen in zijn interieur. Alleen door de langzame afgifte van ionen, geactiveerd door lichaamswarmte, ontvouwt de Skin Nodor zijn effect. De ionen belemmeren de voortplanting van micro-organismen en beschermen tegelijkertijd het gevoelige ecosysteem van de huid en sluiten allergische reacties uit. Skin Nodor is bijzonder zacht en ademend en zorgt voor een uitstekende pasvorm.

Mythe
Huidneutrale en anti-allergische lichtgewicht vezel vermindert de opbouw van ziektekiemen en bacteriën.

De truc
De lichaamstemperatuur stijgt voortdurend met sportieve activiteiten. Pas wanneer de curve de oververhittingszone heeft bereikt, begint het lichaam tegenmaatregelen te nemen. Een hoge temperatuurpiek moet worden verlaagd vanwege het late begin van de lasproductie en het koeleffect. Het lichaam is nog steeds in het prestatie-optimale bereik, al hier, dankzij The Trick, wordt de zweetproductie in gang gezet. Het verkoelende effect dat vroeg begint vermindert de nog steeds lage lichaamstemperatuur snel en effectief. De atleet behoudt zijn energiereserves en kan meer energie terugwinnen.

Doornige Duivel Technologie
Met een netwerk van kleine kanalen imiteert het vochtgeleidende HydroPort-garen het fractale principe van de doornige duivel (Thorny Devil). De Thorny Devil Technology leidt overtollig zweet specifiek tot het verhitten van intensieve spiergebieden, waar het verdampt met een optimaal verkoelend effect.

Cohesiefolietechnologie
Cohesie Wrap Technology maakt gebruik van Vicarious Connective Tissue om de gebieden van het vrouwelijk lichaam met zwak bindweefsel te ondersteunen en te stabiliseren: Stabiliseert en ondersteunt het bindweefsel, minder trillingen, een betere stofwisseling en vermindering van afvalstoffen en een vermindering van de typische deukvorming. Vicarious-Connective-Tissue geeft het bindweefsel houvast en ondersteuning. Het leidt het vrouwelijke bindweefsel van buitenaf naar wat het mist: Stabiliteit. De compressie en de speciale structuur van de zones zorgen ervoor dat er minder zuren in het weefsel kunnen binnendringen, waardoor de vorming van deuken wordt verminderd.

Alle modellen uit de serie X-Bionic The Trick laten zien
Care instructions
40°C mild wash Do not iron Do not bleach Do not dryclean

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Nauwsluitende pasvorm
Informatie over de grootte
Informatie over de grootte
Maat valt kleiner uit
Met compressiewerking
Met compressiewerking
ja

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen
Geslacht
Dames
Belangrijkste informatie
Type:
Legging Shorts
Seizoen:
Zomer
Beenlengte:
Kort
Functies
Eigenschappen:
Antimicrobieel, Onderhoudsvriendelijk, Sneldrogend
Materiaal
Samenstelling:
78 % polyamide, 16 % polypropyleen, 6 % elastaan
Met compressiewerking:
ja
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2018
Artikelnummer
715510
EAN
8054216051426

Video

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
X-Bionic The Trick Korte Hardloopbroek Dames, zwart/wit zwart/wit
SB
X-Bionic The Trick Hardloop Shorts Dames, black/white
Heerlijke hardloopbroek. Sluit mooi aan, ademt goed en blijft perfect zitten. Groot draagcomfort. Ik ben heel tevreden over dit product!
04.07.2019