CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Woolpower Lite Buis, zwart

ID: 402387

Adviesprijs € 36,99
€ 29,99
- 18 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Woolpower Lite Buis, zwart (black)

De comfortabele Tube Lite is gemaakt van ademende en geurremmende merino wol en biedt optimale isolatie. Het kan gebruikt worden als nekwarmer, hoofdband of pet.

Woolpower Lite
Woolpower introduceert een materiaal om te voldoen aan de behoefte aan een dunnere basislaag: Woolpower Lite. Zoals gewoonlijk ligt de focus op functionaliteit. Er zijn slechts zoveel naden als absoluut noodzakelijk. Het materiaal is zeer zacht, knuffelig en elastisch - en het ruikt niet. Het nieuwe materiaal biedt nog steeds warmte-isolatie, maar de doorslaggevende factor is dat het zich dankzij de merinowol aanpast aan de temperatuur en het activiteitenniveau.

Woolpower Lite is gemaakt van geribd breiwerk en 80% merino wol (extra fijn, 19,5 micron). Merino wol wordt gemengd met een synthetische polyamide vezel om sterkere en duurzamere kleding te produceren. Gemaakt in Zweden, natuurlijk.

Alle modellen uit de serie Woolpower Lite laten zien
Care instructions
60°C normal wash Cool iron, 110°C max. Tumble dry low heat Do not bleach Normal dryclean with perchlorethylen or hydrocarbon solvents Normal dryclean with hydrocarbon solvents

In het kort

Eigenschappen
Eigenschappen
Geurremmend, Temperatuurregulerend
Seizoen
Seizoen
Zomer

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Trekking, Wandelen, Lifestyle / Dagelijkse sport, Urban Outdoor, Bergbeklimmen, Ijsklimmen, Boulderen, Via Ferrata, Wandelen / Trekkingtochten, Traditioneel, Multipitch, Alpineskiën, Alpineskiën - Freeride skiën , Langlaufen, Schaatsen, Langlaufen, Snowboarden, Sneeuwschoen wandelen, Alpinisme
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Type:
multifunctionele doek
Seizoen:
Zomer
Materiaal
Materiaal:
80 % wol, 20 % polyamide
Bevat niet textiele delen van dierlijke oorsprong:
ja
Functies
Eigenschappen:
Geurremmend, Temperatuurregulerend
Modeljaar
2023
Artikelnummer
402387
EAN
7317430035155

Video

Meningen van klanten

3.7
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Woolpower Lite Buis, olijf olijf
Rudolf
Buf
Warm en zeer aangenaam om te dragen.
25.11.2021
Woolpower Lite Buis, olijf olijf
Adrian
Een van de beste
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Ik heb eerder geconstateerd dat de buizen jeuken en te los zitten. Deze zijn comfortabel en zitten goed. Helemaal omgebouwd dus!
22.10.2021
Woolpower Lite Buis, zwart zwart
Errol
Zoals dat
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Te kort, te slechte elasticiteit en ongeschikt materiaal. Aanzienlijk dichter geweven wol is nodig om de wind weg te houden. Het materiaal past perfect in de vorm van ondergoed (met shell over) maar zeker niet als nekhoes.
31.03.2021