CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Walkstool

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Walkstool - De handig meeneembare vouwkruk

Walkstool is een wereldberoemd merk dat voortkomt uit een Zweeds bedrijf. Kampeerspullen met een Scandinavisch tintje. De Walkstool is een begrip dat staat voor de supersterke, driebenige vouwkrukken. De telescopische poten zijn in lengte verstelbaar en de kruk is eenvoudig op te vouwen en mee te nemen. Door het lichte gewicht komt deze enorm handig van pas wanneer u bijvoorbeeld gaat vissen, op de camping verblijft, of tijdens een festival op de volgende band moet wachten. U kunt de Walkstool zonder problemen in uw backpack mee vervoeren of aan de zijkant van uw tas, al wordt een handige reistas bij de vouwkruk meegeleverd. Dit compacte en lichtgewichte product is onmisbaar voor mensen die comfort tijdens het reizen hoog in het vaandel hebben staan, of bijvoorbeeld voor mensen die slecht ter been zijn en een wandeling willen maken.

Walkstool – De handigste kruk voor onderweg

Gaat u naar de park en vindt u het oncomfortabel om op het gras te zitten? Dan is de Walkstool een goede uitkomst. Doordat hij makkelijk overal mee naartoe te nemen is, is het geen last om de kruk te dragen. Er zijn twee posities beschikbaar. Met het model Walkstool 45 kunt u op een aangename hoge positie vertoeven en kunt u zelfs een breed kussen op het zitvlak plaatsen. Dit betekent dat comfort zelfs in de meest afgelegen delen van de natuur nog mogelijk is. De brede rubbere voeten voorkomen dat u in een zachte ondergrond wegzakt. Het laadvermogen is 250 pond, wat gelijk staat aan 113 kilo. De zithoogte van dit model is 45 cm en de zitting zelf is rond de 35 cm. Het gewicht van de stoel is 750 gram. De Walkstool producten zijn in ons assortiment als volgt aangegeven: na iedere titel staat een nummer, welke de hoogte van de stoel aangeeft. De Walkstool 65 heeft dus een zithoogte van 65 cm.
Walkstool opvouwbare krukken koopt u bij CAMPZ

Met de Walkstool zorgt u voor comfort tijdens lange wandelingen

Stel, u heeft een lange wandeling voor de boeg. Hoewel het fijn is om stevig door te stappen met uw outdoor wandelschoenen, is het soms ook erg fijn om even een adempauze in te lassen. Bijvoorbeeld wanneer u door de bergen loopt en het toppunt bereikt heeft. Vaak gaan bergwandelingen gepaard met mooie uitzichten. Hoe fijn zou het dan zijn om even lekker neer te ploffen en het uitzicht in u op te nemen? Omdat u licht wilt reizen tijdens een wandeltocht is het vanzelfsprekend dat u geen campingstoel meesjouwt. Juist op die momenten komt de Walkstool enorm handig van pas. Zo kunt u even lekker op adem komen, zonder dat u op een oncomfortabele, rotserige ondergrond moet gaan zitten. De Walkstool is echter niet alleen voor outdoor activiteiten geschikt, maar ook voor alledaagse activiteiten erg welkom. Denk bijvoorbeeld aan barbecueën, vissen en sportevenementen. Zelfs tijdens een dag shoppen kan de vouwkruk enorm handig van pas komen. Hoe vaak gebeurt het niet dat vrouwen ergens veel te lang blijven hangen en er nergens voor de wachtende, verveelde mannen een zitplaats te bekennen is? Wanneer u de Walkstool is dit probleem binnen no-time opgelost. Wanneer u onze online shopt bezoekt, op zoek naar Walkstool producten, vergeet dan ook zeker niet in onze andere categorieën een kijkje te nemen!