CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Geniet van je herfstige hardloopsessies
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Wahoo ELEMNT

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Wahoo ELEMNT BOLT v2 GPS-fietscomputer
Wahoo ELEMNT BOLT v2 GPS-fietscomputer
Wahoo
ELEMNT BOLT v2 GPS-fietscomputer
€ 299,99
gratis verzending
Wahoo ELEMNT Roam GPS Fietscomputer, zwart
Wahoo ELEMNT Roam GPS Fietscomputer, zwart zwart
Wahoo
ELEMNT Roam GPS Fietscomputer, zwart
Adviesprijs € 349,99 € 264,99
gratis verzending
- 24 %
Wahoo ELEMNT ROAM GPS Bundle incl. TICKR 2 + Snelheids- & Cadanssensor, zwart
Wahoo ELEMNT ROAM GPS Bundle incl. TICKR 2 + Snelheids- & Cadanssensor, zwart zwart
Wahoo
ELEMNT ROAM GPS Bundle incl. TICKR 2 + Snelheids- & Cadanssensor, zwart
Adviesprijs € 429,99 € 329,99
gratis verzending
- 23 %

Wahoo ELEMNT

Veel mensen in Nederland verplaatsen zichzelf op de fiets. Niet alleen om naar werk of school te gaan, maar ook om meer van de omgeving te zien. Voor de langere tochten is het echter belangrijk dat je weet waar je naartoe gaat. Je kunt hiervoor een fietscomputer als Wahoo ELEMNT voor aanschaffen. Deze fietscomputer is voorzien van GPS, zodat jij nooit meer verdwaalt en ook jouw prestaties op een goede manier bij kunt houden. Het is daarom niet vreemd dat Campz een aantal modellen in het assortiment opgenomen heeft. Ieder model kan jou weer op een andere manier helpen.

Bij Campz vind je niet alleen de beste Wahoo ELEMNT voor jouw fietsroutes, ook kun je profiteren van een groot aantal voordelen. Denk aan een snelle levering en een eenvoudige bestelling. Onderstaande informatie laat daarom niet alleen zien waarom jij de fietscomputer in jouw bezit moet hebben, maar ook welke specificaties je op de modellen terugvindt en hoe je jezelf nog meer gemakken kunt geven. Jij hoeft alleen nog maar een aankoop te doen om te genieten!

De voordelen van Wahoo ELEMNT

Dankzij de Wahoo ELEMNT hoef jij de weg nooit meer kwijt te raken. Het GPS-systeem zorgt er namelijk voor dat jij precies weet waar je bent en waar jouw volgende afslag moet zijn. De GPS zorgt voor een nauwkeurige weergave van de omgeving, zodat je jouw route eenvoudig af kunt leggen. Daarnaast kun je de afstanden bijhouden die je hebt afgelegd. Zo weet je ook direct wat jouw voortgang is. Doordat je deze gegevens op kunt slaan, heb je altijd informatie om op terug te vallen en kun je eventueel nieuwe doelen stellen. De Wahoo ELEMNT is daarbij eenvoudig te monteren op jouw fiets, waardoor je niet lang bezig bent met de installatie van jouw nieuwe fietscomputer.

Ontdek Wahoo ELEMNT: De belangrijkste specificaties

Voordat je een nieuwe fietscomputer aanschaft, moet je weten wat de belangrijkste specificaties zijn van de Wahoo ELEMNT. Zo heb je te allen tijde te maken met een intelligente navigatie. Je krijgt namelijk verschillende notities in het scherm te zien voor jouw volgende afslag en weet ruim op tijd waar je naartoe moet. Daarbij kun je ook een eerder opgeslagen locatie aangeven, waardoor jouw fietscomputer precies weet waar jij heen moet. Het display met 64 kleuren zorgt ervoor dat alles goed zichtbaar is tijdens het fietsen en je kunt jouw locatie ook delen met vrienden en familie.

Ga voor een complete bundel met Campz

Bij Campz kun je niet alleen kiezen voor een nieuwe Wahoo ELEMNT, maar kun je ook kiezen voor een complete bundel. De ELEMNT ROAM GPS bundel bestaat uit de fietscomputer met het bijbehorende bevestigingsmateriaal, een snelheidssensor en een cadanssensor, waardoor je een totaalpakket hebt om mee te werken. Zo heb je niet alleen een fietscomputer tot jouw beschikking voor de beste navigatie, maar ook voor de extra hulpmiddelen om alles aan jouw doelen aan te passen. Zo heb je nog meer beschikbaar dan met alleen de computer.

Kies voor de beste Wahoo ELEMNT

Heb je snel een nieuwe fietscomputer nodig om jouw fietstochten aanzienlijk eenvoudiger te maken? De Wahoo ELEMNT is de fietscomputer waar je grote voordelen aan behaalt en veel specificaties bij terug kunt vinden. Bij Campz vind je daarom meerdere opties terug in het assortiment. Het maken van een goede vergelijking geeft jou de gelegenheid om de beste keuze te maken en je zorgt ervoor dat jij alleen nog maar kunt genieten. Na het plaatsen van een bestelling heb je jouw Wahoo ELEMNT snel in huis. Jij hebt de beste kwaliteit in handen en kunt direct beginnen met het monteren van de fietscomputer.