CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wahoo TICKR X 2 Hartslagmeter

ID: 1199911

€ 79,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Wahoo TICKR X 2 Hartslagmeter

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Met de TICKR X, telt elke inspanning. De TICKR X is ontworpen om u te helpen het meeste uit elke training te halen en houdt de hartslag, het aantal verbrande calorieën, de loopanalyse en de cadans binnenshuis bij. Uitgerust met Bluetooth en ANT+ technologie, maakt hij verbinding met je favoriete trainingsapps, GPS-horloges en fietscomputers en ondersteunt hij nu tot drie gelijktijdige Bluetooth-verbindingen. Het nieuwe ontwerp maakt het tot de lichtste en slankste hartslagmeter op de markt. De nieuwe geïntegreerde hartslagsensor en het ontwerp van de band zorgen voor een veiligere verbinding en pasvorm! De TICKR X heeft zelfs 50 uur interne opslag voor hartslag- en caloriegegevens aan boord, zodat u apparaatloos kunt trainen.

Nauwkeurige hartslag en verbrande calorieën

Bereik uw doelen met nauwkeurige hartslag- en calorieverbrandingsgegevens om de efficiëntie bij elke activiteit of training te optimaliseren.

Geheugen
Het ingebouwde geheugen registreert tot 50 uur hartslaggegevens, verbrande calorieën en trainingsduur, waardoor u de vrijheid hebt om zonder telefoon te trainen.

Bewegingsanalyse
Met ANT+ Running Dynamics kunt u verticale oscillatie, grondcontacttijd en cadans in realtime bekijken op uw compatibele ultisport/runninghorloge. Met behulp van de Wahoo Fitness app kan de TICKR X de snelheid en afstand bijhouden terwijl u binnenshuis hardloopt in de loopbandmodus en de cadans op een stationaire fiets in de fietsmodus binnenshuis.

Soepele werking
Met de Wahoo Fitness app kan de TICKR X hardloopdynamiek meten, zoals cadans, verticale oscillatie en grondcontacttijd. De combinatie van deze loopdynamica levert een loopscore op die u kunt gebruiken om uw loopefficiëntie te volgen en verbeteringen in vorm aan te brengen.

De meest verbonden
De gemakkelijk te zien LED-indicatoren aan de bovenzijde geven aan dat de TICKR X op een apparaat is aangesloten en uw hartslag meet
Tarief. Uitgerust met Bluetooth & ANT+ technologie, koppelt de TICKR X gelijktijdig of afzonderlijk met smartphones, GPS-horloges en fietscomputers.

App compatibiliteit
Hoe u ook traint, de TICKR X houdt de hartslag en het aantal verbrande calorieën bij met meer dan 50 van uw favoriete workout-apps.

Alle modellen uit de serie Wahoo TICKR laten zien

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon
Accessoires
Soort accessoire:
Hartslagmonitor
Belangrijkste informatie
Geschikt voor:
IPhone 4s of nieuwer, IPod Touch 5, IPad 3 of nieuwer, Apple Watch, Apple TV, Andoid-apparaat met versie 4.3 of nieuwer
Afmetingen
Maatgegevens:
584 - 1219 mm lengte x 5 mm breedte x 38 mm hoogte
Gewicht:
48,00 g
Levering
Levering:
TICKR X Hartslagpod instelbaar, zachte riem, CR2032 batterij (geïnstalleerd), handleiding
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1199911
EAN
0853988006829

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product