CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Waca

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • rood
  • blauw
  • transparant

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Waca Beaker Polycarbonate 200ml
Waca Beaker Polycarbonate 200ml
Waca
Beaker Polycarbonate 200ml
Adviesprijs € 1,99 € 0,99
- 50 %
Waca Kom Melamine groot 23,5cm, blauw
Waca Kom Melamine groot 23,5cm, blauw blauw
Waca
Kom Melamine groot 23,5cm, blauw
Adviesprijs € 8,59 € 4,99
- 41 %
Waca Taartbord Melamine 19,5cm, rood
Waca Taartbord Melamine 19,5cm, rood rood
Waca
Taartbord Melamine 19,5cm, rood
Adviesprijs € 4,99 € 2,99
- 40 %
SALE DEAL

Waca - Trendy plastic camping servies

Waca blikt terug op meer dan 90 jaar geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht in 1921 en stond toen nog aan het begin van een grote carriére. De oprichter Heinrich Walch was in die tijd slechts 22 jaar oud. Hij opende eerst een bedrijf dat als porseleinfabriek moest dienen. Dit bedrijf was gevestigd in het Westfaalse Carthausen Sauerland. Tegenwoordig is het Waca hier nog steeds gevestigd en tevens nog in handen van de familie Walch.
Waca Online Shop

Waca – Van porselein naar plastic fabriek

Zoals eerder beschreven begon het bedrijf ooit als een porseleinfabriek. Deze produceerden producten voor de elektrische industrie. In 1925 werden aan de porseleinen producten echter ook plastic ontwerpen toegevoegd. In de jaren ’30 kreeg Waca de smaak te pakken en bracht het een compleet servies op de markt, geheel in felle en heldere kleuren die in die tijd populair waren. Helaas bleek porselein naarmate de jaren vorderden steeds minder in trek en zo geschiedde dat in de jaren ’50 de productie van porselein helemaal werd afgeschaft. Vanaf dat moment ontstond het merk Waca met een productie zoals we die tegenwoordig kennen en waar ze tevens groot mee zijn geworden. Bij CAMPZ vind je Waca kunststof producten, evenals serviesgoed en camping kookgerei. Je vindt bij CAMPZ onder andere het merk Waca terug in de volgende categorieën:

  • Camping keukentoebehoren
  • Kookgerei
  • Outdoor bestek
  • Eetgerei li>

Duurzaam en hoogwaardig servies van Waca, voor kampeerders

Al sinds 1980 beschikt Waca over een eigen servies dat speciaal op de markt is gebracht voor kampeerders. De toenmalige collectie werd verkocht onder de naam ‘Sahara’. Dit servies bestond uit melamine. Met deze collectie wist Waca kampeerders en genieters van de buitenlucht te overtuigen dat de producten niet alleen handig in gebruik waren, maar ook nog eens zeer stevig en praktisch. Waca servies wordt gezien als duurzaam servies, waardoor het ideaal is voor mensen die vaak gaan kamperen. Door het gebruik van de melamine zijn alle borden, glazen en andere producten smaak- en reukloos. De producten zijn overigens ook ideaal voor een gezellige picknick op een mooie zomerdag. Kijk vandaag nog in ons assortiment!