CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

VDO

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

VDO draadloze navigatie

Het duitse bedrijf VDO Cyclecomputing werd opgericht in 1999 en was al snel daarna verkrijgbaar in maarliefst 50 verschillende landen. Met het kantoor en de opslag in Neustadt produceren ze nu navigatoren voor fietsers. In 2007 werden daaraan de zogenaamde Series Z toegevoegd, die zich richtten op draadloze navigatie. De fietscomputers zijn ideaal voor mensen die geїnteresseerd zijn in het meten van hun workout, bijvoorbeeld tijdens het trainen voor een marathon of een lange, avontuurlijke fietstocht.

VDO voor verschillende doelen

VDO navigatie kan tijdens het fietsen worden gebruikt, maar ook in de auto of tijdens het lopen. Ze zijn compact en beschikken over veel informatie die erg handig van pas komen bij een wandel of fietstocht. In ons assortiment hebben wij navigatiemiddelen van VDO die allen waterafstotend zijn en lang meegaan. U kunt de navigatie uitbreiden met verschillende GPS kaarten. Door het kleurenscherm wordt het nog gemakkelijker om eenvoudig uw weg te vinden. U kunt de navigatie gebruiken voor een wandeling door de natuur, maar ook in de auto tijdens het maken van een verre reis of een onbekende bestemming.
VDO Online Shop

Koop eenvoudig uw VDO producten online bij CAMPZ

VDO outdoor producten besteld u eenvoudig in onze online outdoor shop. Via de verschillende categorieën klikt u door ons assortiment, kiest u de producten die u nodig heeft, verzamelt deze in uw winkelwagen en rekent online af door middel van diverse betaalmogelijkheden. U kunt ook bij onze sectie aanbiedingen kijken, waar u producten tegen een voordeligere prijs aantreft. Veel plezier! Kijk ook bij onze andere producten, waaronder;

  • Outdoor kleding
  • Outdoor uitrusting
  • Caravan en camper onderdelen
  • Outdoor activiteiten