CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Glowsticks

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Silva OL-Punches 432 Serie B 10 stuks
Silva OL-Punches 432 Serie B 10 stuks
Silva
OL-Punches 432 Serie B 10 stuks
Adviesprijs € 69,99 € 20,99
- 70 %
UITVERKOOP

Glowsticks maken het leven makkelijker en mooier

Maakt u zelf ook al jaren gebruik van glowsticks wanneer u op vakantie gaat, en zijn uw oude glow in the dark sticks dringend aan vervanging toe? Neem dan snel een kijkje in onze webwinkel, en u zult zeker iets van uw gading vinden tussen onze glow in the dark sticks. Daar vindt u ook meteen alle andere producten om uw outdoorervaring helemaal af te maken, zoals outdoorkleding, tenten, mummie slaapzakken en alle denkbare outdooraccessoires.

Waarvoor kunt u glow sticks allemaal gebruiken?

Er zijn een heleboel manieren waarop u gebruik kunt maken van een glowstick. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het moeilijk kan zijn om de juiste glow stick te kiezen in het brede assortiment dat er aangeboden wordt. Om u te laten zien voor welke toepassingen de glowsticks zoal gebruikt kunnen worden, hebben wij er hier een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • als verlichting, denk daarbij aan een zaklamp
  • als reflectiemiddel voor uw eigen veiligheid door glow sticks aan uw lichaam te bevestigen
  • als markering van obstakels, nood of signalering, denkt u hierbij aan lantaarns of fakkels die dit anders zouden markeren
Glowsticks bij CAMPZ

Hoe kiest u de juiste glowstick?

De keuze van de juiste glowsticks hangt onder andere af van de manier waarop u ze toe wilt passen. Gaat het u er bijvoorbeeld om, uw plekje op de camping op een gezellige manier af te bakenen? Kies dan eens voor de opvallende en mooie glow in the dark sticks, om op die manier een hele gezellige sfeer te creëren en meteen op een duidelijke manier te laten zien, waar uw plekje zich bevindt. Glow in the dark sticks zijn één van de meest sfeervolle producten die er zijn op het gebied van verlichting. Bent u van plan om in het donker te gaan wandelen of rond te gaan trekken? Dan zijn reflecterende banden als glow sticks om uw lichaam of wandelschoen de beste keus. Doordat u de glowsticks aan uw lichaam kunt bevestigen, zorgt u ervoor dat uw glowsticks licht reflecteren, zodat u altijd duidelijk zichtbaar bent. Op die manier bouwt u door het gebruik van glow sticks een extra veiligheid in, niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen die op hetzelfde moment als u onderweg zijn. Combineer uw glowstick ook met onze andere outdoorproducten om op die manier te zorgen voor een complete outdoorervaring die u nooit meer zult vergeten. Natuurlijk zitten er binnen het aanbod van onze lampen ook gewone zaklampen. Misschien zijn ze niet net zo sfeervol als een glowstick is, maar ze zijn in ieder geval net zo functioneel. Wist u dat glow sticks ook op die manier gebruikt kunnen worden? U kunt met glowsticks bijvoorbeeld een pad bakenen waarlangs u kunt lopen, zodat u geen last heeft van eventuele oneffenheden of obstakels. Ook kunt u met een glowstick aangeven waar zich een obstakel bevindt zodat u daar in ieder geval niet over zult struikelen.