CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Solar Opladers

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Zonneoplader voor op vakantie

Op vakantie bent u graag bereikbaar op uw mobiele telefoon. En ook uw navigatiesysteem is een handig apparaat voor onderweg. Maar om deze elektrische apparaten op te laden, heeft u wel stroom nodig. En die stroom kunt u gemakkelijk opwekken met een solar oplader. Met deze handige zonne energie oplader heeft u altijd genoeg stroom bij de hand, waar ter wereld u ook bent. Zelfs als u uw tent ergens midden in de wildernis heeft staan, hoeft u met de zonnecel lader nooit zonder stroom te zitten.

Een solar oplader haalt energie uit de zon

De zon is een onuitputtelijke energiebron. En daar kunt u met de solar charger slim gebruik van maken. De zonnelader is een draagbare accu waar een klein zonnepaneel op is bevestigd. Een paar zonnestralen zijn al voldoende om de solar lader zijn werk te laten doen. Een zonneoplader werkt in principe hetzelfde als de zonnepanelen op uw huis. De zonnestralen worden opgevangen en de zonnecel oplader zet het om in energie. U legt de solar lader simpelweg in de zon en de interne batterij van het apparaat laadt zichzelf weer helemaal op. De zonneoplader bevat nu voldoende energie om uw iPhone, GPS of andere draagbare apparaten mee op te laden. zonneoplader kopen

Met een zonnelader heeft u overal ter wereld stroom

Als reiziger kunt u overal terecht komen. En bij al uw reizen kunt u gewoon uw oplader op zonne energie meenemen. Want de zonneoplader heeft niet per se een felle zon nodig om energie op te wekken. Gewoon daglicht is vaak al voldoende om de oplader op zonne energie in werking te zetten. De solar charger is ook nog eens erg gemakkelijk in gebruik. U sluit uw mobiele apparaat aan op de solar lader en de rest gaat vanzelf. Op het display van de zonnecel lader ziet u precies hoeveel batterij het apparaat nog heeft. En maakt u tijdens uw reis een tussenstop op een plek waar u een stopcontact tot uw beschikking heeft, dan kunt u de solar charger hier gewoon op aansluiten. De oplader op zonne energie is een onmisbaar artikel om mee te nemen op uw reizen en past perfect in elke reistas. Maar behalve uw solar lader vindt u bij CAMPZ nog veel meer handige outdoor accessoires, zoals:

  • Navigatie, horloges & verrekijkers
  • Hoofdlampen
  • Video & camera

Bestel een solar oplader voor op reis

Een zonne energie oplader is ideaal om uw mobiele telefoon, iPad of digitale camera mee op te laden. Er worden verschillende stekkers meegeleverd met de zonnecel oplader zodat u altijd de juiste aansluiting paraat heeft. In de webshop van CAMPZ vindt gemakkelijk het model zonnelader dat bij uw wensen past. Elke zonnecel oplader is van een echt topmerk, zoals Powertraveler zonne opladers of Brunton zonne opladers. Dankzij de hoge kwaliteit van uw zonne energie oplader heeft u er de komende jaren veel plezier van. En u hoeft niet bang te zijn dat het zonnepaneel van de solar oplader onderweg sneuvelt. Want met een klep kunt u de zonnecel oplader gemakkelijk sluiten zodat de kleine panelen goed beschermd zijn. Gaat u binnenkort op reis, bestel dan nu vast een zonnelader bij CAMPZ. Als u deze solar charger direct bestelt dan heeft u deze al binnen een paar werkdagen in huis. Met zo'n handige zonne energie oplader bent u klaar voor de reis!