CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Triton advanced Vuoksa 3 Advanced Kajak Complete Set, blauw/zwart

ID: 397896

Adviesprijs € 2.690,00
€ 1.252,99
- 53 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Triton advanced Vuoksa 3 Advanced Kajak Complete Set, blauw/zwart (blue/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Vuoksa 3 advanced is een van de weinige betaalbare en relatief lichte driezitters op de vouwbotenmarkt. Een ideale boot voor gezinnen of voor peddelende stellen die graag veel ruimte hebben en/of veel bagage meenemen. De Vuoksa 3 advanced is heerlijk om met twee of drie personen te peddelen. Als je de kajak als tweepersoonskajak gebruikt, zit er meestal één peddelaar achterin en één voorin. Je kunt je bagage dan comfortabel in het midden van de boot opbergen. Natuurlijk kan dit ook gevarieerd worden - zoek uit wat het beste bij je past. Als je met drie volwassenen op de boot peddelt, is er natuurlijk minder ruimte voor lading. Een andere variatie is twee volwassenen en één tot twee kinderen. Als je twee kinderen mee wilt nemen, kun je nog een stoel achterin installeren met de kap verwijderd en past het hele gezin in de boot!

De kap kan volledig worden verwijderd en zorgt dus ook voor gemakkelijk laden en lossen. Op warme dagen en/of in kalm water kun je de kap helemaal weglaten als dat nodig is.

Het frame is gemaakt van aluminium en de huid van de boot is gemaakt van een bestendig PVC/PU-mengsel. Het UV-stabiele huidmateriaal heeft als voordeel ten opzichte van puur PVC dat het zelfs bij koude temperaturen flexibel blijft en dat de huid in het algemeen slijtvaster is. Natuurlijk is de Vuoksa 3 advanced standaard uitgerust met kielstrips. De boot is uitgerust met luchtslangen aan de zijkanten en is daardoor extreem stabiel en onzinkbaar - altijd een belangrijk criterium, vooral voor gezinnen. De driezitter wordt gekenmerkt door een hoge stijfheid en richtingsstabiliteit.

De laadmogelijkheden zijn bijna onbeperkt met een capaciteit van 350 kg en je kunt je uitrusting zonder problemen opbergen. Onder andere de voetbediening en de kap zijn al bij de levering inbegrepen. Net als alle vouwboten uit de Triton advanced serie kan de Vuoksa 3 advanced worden opgeborgen in een rugzak voor ruimtebesparend transport. De heupgordel biedt stabiliteit als je de boot wilt schouderen.

Bouw
De boot bestaat uit 5 spanten, een dubbele kiel en twee luchtslangen die in de zijkanten zijn geïntegreerd. De platte rompvorm zorgt voor een enorme kantelstabiliteit en eenvoudige manoeuvreerbaarheid. De V-vormige boeg en achtersteven zorgen voor begeleiding op het water. Het stuursysteem maakt peddelen op smallere rivieren en op open wateren met veel zijwind comfortabeler en gemakkelijker te bedienen. De boot heeft ook een waterdeflector bij de boeg. Voor langere tochten biedt de Vuoksa 3 advanced veel bagageruimte en laadvermogen.

De Vuoksa 3 advanced wordt geleverd als complete set. Dit betekent dat het stuursysteem, de rugzak, de afneembare kap (= gemakkelijk laden), de comfortstoelen, D-ringen op de kap, dekvoering en reparatieset al inbegrepen zijn, net als geïnstalleerde kiel en verstevigingsstrips.

Indien gewenst vind je de bijpassende spatlappen, zeesokken, luikdeksel, multifunctionele houder en zwaailicht in de accessoires. Natuurlijk is er ook een gieksysteem beschikbaar voor de Vuoksa 3 advanced. Het nortik kajakzeil systeem kan ook worden geïnstalleerd op de Vuoksa 3 advanced.

Optionele accessoires
Rok, luikenkap, solodek, zeilen.

In het kort

Buiten materiaal
Buiten materiaal
PVC
Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
29,50 kg
Verpakbaar
Verpakbaar
ja
ontwerp
ontwerp
vouwbaar

Uitrusting

Doel
Kajakken
Boot
Toepassingsgebied:
meer, rivier
Water type:
staand water, stromend water, rustig water, bewegend water, licht golving
Verpakbaar:
ja
Aantal zitplaatsen:
3
Type:
Kajak
ontwerp:
vouwbaar
Materiaal
Buiten materiaal:
PVC
Afmetingen
Maximale bijlading:
350,00 kg
Buiten maat (L x B):
580 x 95
Pakgrootte (L x B):
120 x 48 x 35
Gewicht (ca.):
29,50 kg
Levering
Levering:
Helm, Rugzak, 2-persoons softtop,Comfortabele stoelen, geïnstalleerde kielstrips, Voering op de motorkap, Reparatieset
Modeljaar
2023
Artikelnummer
397896
EAN
4260289610314

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product