CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Trelock

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Trelock lampen en fietscomputers

Het bedrijf Trelock GmbH is gevestigd in het Duitse Munster. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van outdoor-accessoires, zoals:

  • Beugelsloten
  • Dynamo en batterijverlichting voor fietsers
  • Fietsdisplays
  • Fietscomputers
  • Zaklampen
Trelock Online Shop

Trelock - De geschiedenis van Trelock

De geschiedenis van Trelock gaat terug tot het jaar 1854. Het bedrijf heeft wereldwijde handelspartners en productiefaciliteiten in Hong Kong en Maleisië. Ze produceren artikelen voor sport, lifestyle en hobby’s die internationaal verhandeld worden en indrukwekkend veel functionaliteit bevatten. Innovatie, design en kwaliteit staan hierbij garant. In 2011 won het bedrijf het TOP 100 keurmerk.
Trelock koopt u bij CAMPZ

Geen training zonder Trelock hartslagmeters

De Trelock hartslagmeters bieden veel waar voor uw geld. Ze laten u alle benodigde hartslagwaarden weten en slaan deze ook op. Een nauwkeurige hartslagmeting is gegarandeerd door ECG. De diameter van de maximale hartslag en polsslag kan tevens worden vermeld. De stroomimpuls waarde wordt vergeleken met de maximum en minimum waarde van de puls. Wanneer uw uw conditie, leeftijd, lengte en geslacht invoert kunt u ook zien hoeveel vet u verbrand en de hoeveelheid calorieën verbrand. De trainingsintensiteit kan individueel worden ingesteld. Door de tijd functies zijn er verschillende indicatoren van de tijdsduur van de oefening aanwezig op de Trelock hartslagmeters. Wat uw trainingsdoel ook is, de hartslagmeters van Trelock zullen u de precieze informatie kunnen vertellen die u nodig heeft om uw workout te meten. Het alarm van de hartslagmeter is voorzien van een wekker, die u waarschuwt als u uw maximale bereik heeft bereikt. Doordat de fietsverlichting batterijen en borstband ook bij de apparatuur wordt geleverd kunt u meteen aan de slag.

Nooit meer duister met een zaklamp

De LS 340 Fago Trelock zaklamp is een van de populairste metgezellen op de camping of tijdens een trekking reis. Dit licht is zeer puristisch en de zaklamp heeft een elegant design. Een perfecte pasvorm voor verschillende toepassingen. De brandtijd is 60 uur in een steady modus en 120 uur wanneer u enkel flitst. De lens zorgt voor een optimale lichtverdeling. De knipperlichtfunctie is niet te missen, wat u reis veiliger maakt mocht u eens hulp nodig hebben. De houder is gemaakt van een universele textiel band die is voorzien van stevig klitteband. De Trelock LED zaklamp is een van de zaklampen in het assortiment, Trelock heeft ook zaklampen die werken op batterijen of accu.