CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Trangia 27

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Trangia Windbescherming lager for Trangia 27 Small UL ALU HA
Trangia Windbescherming lager for Trangia 27 Small UL ALU HA
Trangia
Windbescherming lager for Trangia 27 Small UL ALU HA
Adviesprijs € 34,99 € 19,99

Trangia 27

Ga je graag kamperen? Dan moet je ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk hulpmiddelen bij je hebt om het jezelf eenvoudiger te maken. Niet alleen moet je namelijk een goede slaapplaats creëren en jouw lichaam warm houden, ook moet je zorgen dat je aan het einde van de dag een goede maaltijd kunt maken. Een goede pannenset en warmtebron zijn daarom een vereiste. De Trangia 27 set kan ervoor zorgen dat je van alle gemakken bent voorzien. Bij Campz ontbreekt dit merk daarom ook niet in het assortiment. Maar waar moet je allemaal aan denken als je naar dit merk kijkt?

Welke producten vind je hier?

Op deze pagina zie je alle producten die van Trangia 27 beschikbaar zijn. Denk hierbij aan de volledige sets om jouw kampeermaaltijden te kunnen maken, maar ook aan de afzonderlijke onderdelen. Ieder onderdeel kan weer op een andere manier zorgen voor de beste maaltijden en je bent van alle gemakken voorzien. Met een uitgebreide keuze in het assortiment van Campz maak je het jezelf heel eenvoudig en is een bestelling zo geplaatst. De verschillende onderdelen zie je hier ook in meerdere kleuren terug, waardoor je de set helemaal aan jouw wensen aanpast.

Ontdek Trangia 27: Buiten koken is heel eenvoudig

Trangia 27 is een merk dat zich volledig gericht heeft op het ontwikkelen van kooksets die bestand zijn tegen een groot aantal weersinvloeden. Onderweg weet je immers nooit wat je tegenkomt en welk weer het is. De materialen zijn slijtvast en kunnen tegen een stootje. Het is belangrijk dat je goed bekijkt wat je nodig hebt voor jouw kookset, zodat je de specificaties ernaast kunt leggen en een goede vergelijking kunt maken. Met een aantal verschillende sets zorg je er ook voor dat het nog meer aan jouw wensen aansluit. Met meerdere onderdelen zorg je voor de beste resultaten.

Losse onderdelen of een complete set

Bij Trangia 27 heb je als eerste de mogelijkheid om voor complete sets te kiezen. Deze sets hebben alles wat je nodig hebt voor het koken van de maaltijden onderweg. Het is hierbij belangrijk dat je goed bekijkt welke set het beste bij je past. De onderdelen verschillen. Waar de sets wel in overeenkomen is dat je alles beschikbaar hebt. Met de verschillende pannen kun je zelf bepalen welke maaltijden je klaar wilt maken en je zorgt ervoor dat jouw kampeeractiviteiten soepel verlopen. De sets vergelijken op de pagina van Campz zorgt voor de beste keuze.

Als je al een set van Trangia 27 in huis hebt of niet veel ruimte hebt om alles mee te nemen tijdens het kamperen, kun je ook enkele onderdelen aanschaffen. De pannen, warmtebronnen en andere accessoires kun je namelijk ook terugvinden in het assortiment van Campz. Op dit gebied moet je ook goed bekijken wat er allemaal mogelijk is en wat het beste bij je past. Hiervoor dien je dus als eerste goed te kijken naar jouw wensen, van waaruit je alles terugvindt in het assortiment. De laatste keuze die je maakt, is op basis van de kleuren die je bij het merk terugvindt.

Ontdek het merk bij Campz

Wil je zelf profiteren van de hoogwaardige kwaliteit van Trangia 27? Schaf dan alles wat je nodig hebt aan via Campz. Campz staat garant voor de kwaliteit en het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig. Je hoeft hiervoor alleen nog maar de gewenste producten in jouw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling snel en gratis aan huis geleverd wordt en je je klaar kunt maken voor de volgende kampeertrip.