CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Geniet van je herfstige hardloopsessies
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

THULE Chariot

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • geel

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Thule Chariot Sport 2 Fietstrailer, geel
Thule Chariot Sport 2 Fietstrailer, geel geel
Thule
Chariot Sport 2 Fietstrailer, geel
€ 1.549,00
gratis verzending

THULE Chariot

Wil je jouw kinderen goed beschermd meenemen tijdens een fietstocht? Dan wil je dit niet altijd achter op de fiets met een fietszitje doen. In plaats daarvan kan een goede fietskar grote voordelen opleveren. De THULE Chariot fietskarren kunnen ervoor zorgen dat jouw kind altijd goed beschermd zit en tegelijkertijd ook voor jou veel gemoedsrust geeft. Ook jouw gemoedsrust moet namelijk goed zijn om overal te kunnen komen. De fietskarren en alle andere accessoires op dit gebied vind je terug in het assortiment van Campz. Jij hoeft alleen nog een goede keuze te maken tussen de verschillende modellen.

Op deze pagina vind je verschillende modellen van de THULE Chariot terug. Echter gaat het om meer dan alleen de fietskar. Zo zijn er ook een groot aantal accessoires en onderdelen op de pagina terug te vinden. Daarnaast kan Campz helpen bij het maken van een keuze, door onder andere de voordelen op een rij te zetten en de specificaties verder te onderbouwen. Zo weet jij waar je aan toe bent en hoe je de keuze maakt voor de veiligheid van jouw kind.

De voordelen van THULE Chariot

THULE Chariot gaat jou vanaf het begin grote voordelen opleveren. De eerste voordelen zijn op het gebied van veiligheid. Jouw kind zal namelijk goed in de fietskar kunnen zitten en daarbij ook niet naar buiten kunnen vallen. De fietskar is namelijk voorzien van een kap, waardoor het kind overdekt zit. Wel kan jouw kind altijd naar buiten kijken door de openingen die gemaakt zijn. Een ander groot voordeel is dat je ieder onderdeel zelf kunt vervangen indien iets kapot gaat. De onderdelen zijn namelijk ook bij Campz terug te vinden in het assortiment. Je profiteert daarbij altijd van hoogwaardige kwaliteit. Jij zult de voordelen ervaren zodra je de fietskar achter de fiets hebt gemonteerd.

THULE Chariot: Dit zijn de specificaties

Bij de THULE Chariot zijn een groot aantal specificaties terug te vinden die jou kunnen helpen als je de fietskar in jouw bezit hebt. Zo heb je te maken met een robuuste behuizing, welke ervoor zorgt dat de fietskar de trillingen op kan vangen. Ondanks de robuuste behuizing is de kar wel licht genoeg om achter de fiets te hangen. Dit komt namelijk door de materialen die gebruikt zijn. De stang is daarbij in meerdere standen te zetten, zodat het een universele kar is. Je kunt de THULE Chariot daarom voor iedere fiets gebruiken. De afmetingen bieden voldoende plaats voor jouw kinderen en de kap houdt jouw kinderen droog tijdens slechter weer.

THULE Chariot aanschaffen: hier let je op

Bij de aankoop van een THULE Chariot fietskar is het verstandig dat je als eerste kijkt naar de verschillende modellen. Hoewel de modellen in eerste instantie op elkaar lijken, zijn er namelijk ook verschillen te vinden tussen de varianten. Zorg er daarom voor dat je weet wat jouw wensen zijn op het gebied van een nieuwe fietskar, zodat je de specificaties hiernaast kunt leggen voor het maken van een vergelijking. Als je extra onderdelen aan wilt schaffen, moet je ook zeker weten dat deze geschikt zijn voor jouw model.

De THULE Chariot bij Campz ontdekken

Wil je direct goed voorbereid zijn op de volgende fietstocht? Schaf dan een THULE Chariot fietskar of een van de andere producten van het merk aan en ervaar de voordelen en gemakken. Bij Campz vind je alles in het assortiment wat je nodig hebt en kun je profiteren van de gratis verzending. Iedere bestelling wordt met de grootste zorg aan huis geleverd en zal daarbij ook snel aan huis geleverd zijn. Kies daarom voor een van de modellen uit het assortiment van Campz!