CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Thule Easy Fold XT Fietsendrager voor 2 fietsen

ID: 571715

€ 899,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Thule Easy Fold XT Fietsendrager voor 2 fietsen

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Thule EasyFold XT biedt alles wat u zich kunt wensen in een fietsdrager voor op de trekhaak. Ze kunnen er hun fiets mee naar elke bestemming nemen, en opgevouwen is hij niet groter dan een gewone koffer en kan hij handig thuis of in de auto worden opgeborgen. Met de Thule EasyFold XT is het bevestigen van de fietsendrager aan de auto en het laden van de fietsen zo eenvoudig als u zich maar kunt wensen dankzij de vele gebruiksvriendelijke functies. De montage op de trekhaak vergt minimale inspanning dankzij de innovatieve trekhaak en de bevestiging op de auto is een fluitje van een cent. De fietsen zijn gemakkelijk in en uit te laden, en het is nog gemakkelijker met de oprijplaat die verkrijgbaar is als accessoire. Als de fietsen geladen zijn, kun je nog steeds bij de bagageruimte dankzij het praktische vouwmechanisme.

Voor elke fiets
Deze stevige drager met hoog laadvermogen is verkrijgbaar in versies voor 2 of 3 fietsen en is geschikt voor het vervoeren van alle soorten fietsen, ongeacht hun grootte of ontwerp. Of het nu een lichte racefiets is of een mountainbike, e-bike of zelfs een fatbike, u kunt rekenen op de Thule EasyFold XT. Met zijn hoge laadvermogen, royale ruimte tussen de fietsen en ruimte voor fietsen met een lange wielbasis is de Thule EasyFold XT ideaal voor het vervoeren van grote en zware fietsen. De afneembare framehouders kunnen individueel worden afgesteld voor verschillende soorten fietsen en maken een klikkend geluid tijdens het aandraaien om aan te geven wanneer het optimale koppel is bereikt, zodat kwetsbare frames niet worden beschadigd.

Getest onder de zwaarste omstandigheden
Bij Thule hebben uw veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers, en het beschermen van uw fietsen tegen schade, de hoogste prioriteit. Daarom is de Thule EasyFold XT uitgebreid getest in het Thule Test Center en onder reële omstandigheden. Met de Thule EasyFold XT kunt u uw fietsen veilig vervoeren naar elke gewenste locatie - vandaag en nog vele jaren daarna.

Volledig opvouwbaar
De Thule EasyFold XT is in slechts twee eenvoudige stappen volledig op te vouwen. Hij is ergonomisch ontworpen en heeft een compact formaat wanneer hij opgevouwen is, waardoor de fietsendrager gemakkelijk mee te nemen is en handig kan worden opgeborgen in de kofferbak of thuis.

Geschikt voor alle fietsen
De Thule EasyFold XT kan worden gebruikt om praktisch alle soorten fietsen te vervoeren. Het heeft een hoog laadvermogen, zowel wat betreft het gewicht als de grootte van de fietsen. De Thule EasyFold XT kan veilig tot 3 fietsen vervoeren, waaronder e-bikes, zware mountainbikes en fatbikes.

Gebruiksvriendelijk
De Thule EasyFold XT is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak in elk opzicht, van het monteren van de drager op de auto en het laden en vastzetten van fietsen op de drager, tot het opvouwen, dragen en opbergen.

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
Achterdrager
Bijlading:
60,00 kg
Eufab Basic Plus Raildrager. Afsluitbaar, max. gewicht per fiets:
30,00 kg
Draagruimte:
2 fietsen
Houder
Montage gereedschapvrij:
Ja
Montage
Gereedschapsvrije montage:
ja
Materiaal
Materiaal:
Aluminium
Afmetingen
Gewicht (ca.):
17,90 kg
Rugzak (H x B x D):
63 x 123 x 68
Afmetingen wanneer samengeklapt (cm):
63 x 31 x 68 cm
Frame
Max. bandbreedte achterbrug:
3,00 inch
Modeljaar
2022
Artikelnummer
571715
EAN
7313020077338

Video

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Thule Easy Fold XT Fietsendrager voor 2 fietsen
Stéphanie
Geweldig product
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Gemakkelijke bediening, alles afsluitbaar, opvouwbaar, elke pond waard
04.06.2020