CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

The North Face Ventrix

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

  • Dames 1

Maat

  • S

Kleur

  • roze

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
The North Face Ventrix Jas Dames, roze
The North Face Ventrix Jas Dames, roze roze
The North Face
Ventrix Jas Dames, roze
Adviesprijs € 220,00 € 123,99
gratis verzending
  • Varianten: S
- 43 %
UITVERKOOP

The North Face Ventrix

Ben je vaak buiten te vinden? Dan wil je voor ieder jaargetijde ook de beste kledingstukken aanschaffen. De weersinvloeden kunnen er namelijk voor zorgen dat jij het snel koud of warm hebt of dat je gehinderd bent door water. Je moet daarom op zoek gaan naar de kleding die jouw lichaam beschermen. De jassen van The North Face Ventrix zijn hier een goed voorbeeld van. Voordat je een van de jassen aanschaft, moet je wel weten waar je aan kunt denken. Bij Campz helpen we je daarom graag op weg met het maken van de juiste keuze.

Welke producten vind je hier?

Op deze pagina zie je welke jassen er beschikbaar zijn van The North Face Ventrix. Iedere jas heeft eigen specificaties, waardoor je hem helemaal aan jouw wensen aanpast. Denk aan de specificaties die zorgen voor een comfortabele pasvorm. De jas zit goed om het lichaam, zodat je tijdens het bewegen geen hinder ondervindt. Daarnaast zorgen de materialen voor een ademende functie. Je kunt hierdoor altijd een goede lichaamstemperatuur krijgen. De vochtregulerende werking zorgt dat zweet weer geen hinder geeft tijdens het uitvoeren van activiteiten.

Ontdek The North Face Ventrix: Een bescherming voor het lichaam

The North Face is een merk dat al heel wat jaren op de markt te vinden is, waardoor er ook steeds meer nieuwe modellen ontwikkeld zijn. The North Face Ventrix is hier een goed voorbeeld van. De Ventrix is speciaal ontwikkeld voor de outdoor activiteiten, waardoor je ook een groot voordeel krijgt. Iedere specificatie zorgt ervoor dat jij weer op een heel andere manier bescherming geeft. Voordat je een keuze maakt, moet je daarom goed weten wat je zoekt in een jas, zodat je op basis hiervan weer verder kunt kijken naar de beste uitvoering.

The North Face Ventrix heeft echter meer dan alleen bescherming tegen de weersinvloeden. De temperatuur wordt namelijk ook geregeld. Tijdens de koudere dagen blijft jouw lichaam warm, terwijl je bij de warmere dagen juist weer meer verkoeling wilt. Dit maakt het ook comfortabeler om rond te lopen. De pasvorm zorgt dat de jas goed om het lichaam zit en hierdoor ook geschikt is voor meerdere lichaamstypen. Wanneer je gebruik maakt van Ventrix, weet je zeker dat je jouw activiteiten uit kunt blijven voeren en niet meer naar andere kledingstukken hoeft te zoeken en de jas hebt waar je voor langere tijd van geniet.

Hoogwaardige kwaliteit materialen

Waar The North Face Ventrix vooral om bekend staat, is het gebruik van de hoogwaardige kwaliteit materialen. De materialen hebben een lange levensduur, zodat je niet snel naar een nieuwe jas hoeft te kijken. Vooral deze kwaliteit is waarom mensen voor de jassen van het merk kiezen. Bij Campz heb je daarom te allen tijde de hoogwaardige kwaliteit die je nodig hebt. Door goed in het assortiment te kijken, weet je zeker dat de jas bij je past en je ook de specificaties hebt waar je veel plezier aan behaalt.

Ontdek het merk bij Campz

Wil je zelf genieten van de hoogwaardige kwaliteit van The North Face Ventrix? Bij Campz vind je alles wat je nodig hebt en kun je de bestelling eenvoudig online plaatsen. Zodra je een goede vergelijking gemaakt hebt, kun je de producten in het winkelmandje plaatsen en de bestelling rond krijgen. Campz zorgt er dan voor dat de producten snel in huis zijn. Dankzij de gratis verzending ben je nooit te duur uit. Jouw lichaam is volledig beschermd tijdens alle weersinvloeden en outdoor activiteiten en je hoeft nergens meer hinder van te ondervinden.