CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
The North Face Thermoball
The North Face™ is een partnerschap met PrimaLoft® aangegaan om een nieuw, synthetisch alternatief voor dons te ontwikkelen. ThermoBall™ is een revolutie in voeringstechologie. In tegenstelling tot traditionele, ononderbroken synthetische voeringen is de kleine ronde PrimaLoft® synthetische vezel sterk geclusterd. Hierdoor lijken de vezels op donsclusters, waar de warmte in kleine luchtzakken wordt opgesloten om deze vast te houden.​

The North Face Thermoball

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

The North Face Thermoball

Thermoball is een materiaal dat ontstaan is uit een samenwerking tussen het Amerikaanse outdoor merk The North Face en PrimaLoft. Samen hebben zij een nieuw materiaal ontwikkeld dat als nieuws alternatief voor dons gebruikt wordt in heel veel producten van The North Face. Dit materiaal is warm, water- en winddicht en is uitstekend voor kledingstukken als winterjassen, truien en hoodies, maar ook voor schoenen en handschoenen. Omdat kwalitatieve outdoor kleding onmisbaar in de kast van iedere man of vrouw met een actief leven, shop je de nieuwe Thermoball collectie voor dames en heren natuurlijk online bij CAMPZ. The North Face Thermoball jas dames

Wat zijn de voordelen van Thermoball materiaal?

Het nieuw ontwikkelde Thermoball biedt een aantal voordelen ten opzichte van dons of andere warme materialen die vaak gebruikt worden in outdoor kleding:

  • Het materiaal is extreem licht en biedt daarom veel comfort en bewegingsvrijheid, tijdens alle soorten activiteiten.
  • De synthetische vezels in Thermoball zijn sterk geclusterd en houden aan de buitenkant water en regen tegen, zodat het materiaal zelfs warm is wanneer het nat is.
  • Ondanks de bescherming tegen invloeden van buitenaf, is het materiaal heerlijk luchtig en ademend, perfect voor tijdens het sporten.
  • De vezels van het materiaal zijn gemakkelijk samen te drukken tot zakformaat, waardoor je Thermoball kledingstukken gemakkelijk klein kunt opvouwen en mee kunt nemen of op kunt bergen wanneer je ze niet nodig hebt.

Shop de Thermoball collectie in de sale op campz.nl

Wil je de nieuwe Thermoball dames of heren collectie online kopen bij CAMPZ? Regelmatig vind je bij ons kleding in de sale, dat betekent dat je de items uit deze collectie met soms heel veel korting kunt kopen. Veel kwaliteit voor een voordelige prijs, ook Thermoball shop je voordelig bij CAMPZ!