CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Tatonka H2O Kookpan 1,5l

ID: 594286

Adviesprijs € 40,00
€ 19,99
- 50 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Tatonka H2O Kookpan 1,5l

De roestvrijstalen waterkoker H2O Pot heeft een grote opening met deksel en biedt een inhoud van 1,5 liter. De handgrepen zijn geïsoleerd en kunnen opgevouwen worden om ruimte te besparen.

Gemaakt van 18/8 roestvrij staal, de water kesssel is voedselveilig en bestand tegen fruitzuren, gemakkelijk te reinigen en zeer robuust.

In het kort

Volume (ml)
Volume (ml)
1500 ml
Toepassingsgebied
Toepassingsgebied
bewaring
Hoogte (cm)
Hoogte (cm)
10,50 cm

Uitrusting

Doel
Familiecamping
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
bewaring
Type:
Pot
Materiaal
Materiaal:
100% roestvrij staal 18/8
Afmetingen
Diameter (cm):
15,00 cm
Volume (ml):
1500 ml
Hoogte (cm):
10,50 cm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
594286
EAN
4013236179668

Video

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Tatonka H2O Kookpan 1,5l
JockScott
Schitterende waterkoker voor twee grote koppen koffie
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Lees de review voor deze H2O Pot en ongezien gekocht. Het is perfect gebleken op onze nieuwe 2.3L Primus-kachelset met zijn integrale voorruit, ook gekocht bij Addnature. De tuit ziet eruit alsof het niet zal werken, maar doet het perfect. Komt aan de kook op de laagste vlamstand van bovenstaande Primus in 5 minuten. Handgrepen zijn omwikkeld met siliconen, net als de baal van het deksel die rechtop blijft staan. We gebruiken deze combinatie in onze tuin voor afternoontea/koffie in plaats van wandelen! Alvorens af te sluiten, merkte mijn vrouw bij het wassen van de waterkoker bij aankomst dat de metalen randen van de waterkoker glad en niet rafelig of scherp zijn, wat wijst op een zeer goede kwaliteitscontrole door Tatonka. Al met al een sterk aanbevolen product en ook een uitstekende service van Addnature.
12.08.2021
Tatonka H2O Kookpan 1,5l
Manuela
1Een briljante
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Absoluut perfecte afwerking, geen lagere las- of lijmnaad, echte vulhoeveelheid, klein, gemakkelijk te hanteren en een uitsparing die zo groot is dat de pot kan worden gebruikt voor soep, eieren of andere items. De schenker verrast zonder druppelen en de handgrepen zijn echt beschermd tegen hitte.
08.07.2021