CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Suunto - Conquer New Territory
Suunto werd in 1936 in Finland opgericht en is sindsdien voortdurend op zoek naar nieuwe, interessante wegen om in te slaan. Suunto heeft zich ten doel gesteld om avonturiers en sportliefhebbers uit te rusten met de beste horloges en hardware om nieuw territorium te verkennen. De meeste Suunto producten worden net buiten Helsinki ontworpen en vervaardigd.

Suunto

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Suunto Comfort Black
Suunto Comfort Black
Suunto
Comfort Black
Adviesprijs € 29,99 € 19,99
  • Varianten: XS
- 33 %
UITVERKOOP

Suunto online shop

Na de oprichting van het Finse familiebedrijf Suunto, werd het eerst bekend met de ontwikkeling van een met vloeistof gevuld magnetisch kompas dat aan de hand gedragen kon worden. Na de Eerste Wereldoorlog werd het assortiment uitgebreid tot kompassen voor duikers en zeilers. De innovatieve apparaten werden al snel wereldwijd bekend en gewaardeerd. In de laatste twee decennia van de vorige eeuw heeft Suunto duikcomputers, verschillende sporthorloges en elektronische kompassen ontwikkeld, in de vorm van een polshorloge. Outdoor en adventure online shop bij CAMPZ

Continue ontwikkeling van een zeer gespecialiseerd assortiment

Na het begin van de eeuw lag de focus op het verder ontwikkelen van de duikcomputer en de door Suunto geproduceerde outdoor sporthorloges. Zo kon de eerste duikcomputer aan de wereld gepresenteerd worden die alle moderne duikfuncties combineert, zoals het digitale kompas en de tubeless air-integratie. Een paar jaar later volgt de eerste computer die is ontwikkeld voor zeer diepe duiken. Sindsdien werd Suunto het merk dat wrak- en grotduikers onderwater gebruikten. Als de voorlopige laatste ontwikkelingsfase op het hoofdkantoor van het bedrijf, werd de eerste duikcomputer geïntroduceerd in 2013. Met het pionier-algoritme Suunto RGBM berekent dit geavanceerde apparaat op betrouwbare wijze de vereiste decompressietijd.

De ontwikkelaars van Suunto werkten tegelijkertijd aan het verbeteren van de outdoor sporthorloges die tegemoetkomen aan de snel toenemende eisen van onze snel veranderende wereld. Dit betreft zowel een nieuw trainingshorloge als de bekroonde Suunto Core. De laatste wordt gekenmerkt door zijn vele functies. Deze omvatten een barometer, een hoogtemeter, een kompas en de weergave van actuele weersinformatie. In 2012 kon Suunto met zijn handgemaakte Suunto Ambit , een multifunctioneel horloge met een slank design, zich een vaste plek op de internationale markt verzekeren. Uitgerust met een door de gebruiker gedefinieerde functionaliteit voor het monitoren van lichaamsfuncties, biedt het ook een moderne GPS-functie.

Het internetportaal Movescount.com van Suunto

Sinds de lancering in 2010 is Suunto's internetportaal Movescount.com erg populair bij buitenatleten in veel landen. Bovendien kunnen, in combinatie met de Suunto Ambit-horloges die in de vorige sectie genoemd werden, talrijke functies via de portal worden gebruikt. Deze omvatten:

  • Uploaden en bekijken van de gegevens die door het horloge zijn opgenomen
  • Archiveren en analyseren van alle bewegingen
  • Importeren van routes in gpx-formaat
  • Integreren van sensoren die werken volgens het ANT7ANT + gedefinieerde radiosysteem
Tegelijkertijd dient Movescount.com als een platform voor een online community. Het is ook mogelijk om trainingsdagboeken en duikrecords bij te houden, en sportliefhebbers kunnen hun sportieve activiteiten uploaden, volgen en delen met anderen.

Onderscheidingen en het milieubewustzijn van Suunto

Suunto werd tweemaal bekroond met de "Red Dot Award", een internationaal erkend keurmerk dat jaarlijks wordt uitgereikt tijdens een ontwerpwedstrij. Het volgens ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerde bedrijf voldoet ook aan alle wettelijke eisen van de landen waarin zij actief zijn. Dit omvat:

  • Preventie van vervuiling
  • Efficiënte recycling recycling
  • Afvalvermindering
  • Gebruik van ecologisch duurzame materialen