Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

BIG BRAND SALE - The North Face

Waarom doen wij aan sponsoring?

Wij van CAMPZ kennen het verlangen naar vrijheid, onafhankelijkheid en avontuur maar al te goed. Daarom ondersteunen we een gepland project in eerste instantie met de bestmogelijke uitrusting, geselecteerd uit ons assortiment. Outdoor-dromen op steen, in ijs en water vragen echter om meer dan het juiste materiaal. En dat weten wij! Om deze redenen ondersteunen we ook events, projecten en atleten, die naar onze mening bijzonder waardevol zijn. Op de volgende pagina’s stellen we je aan een selectie van deze atleten voor.


Onze atleten

Team CAMPZ

André Hook en Wolfgang “Wolf” Grohé verenigen als team CAMPZ hun passie voor de sport en liefde voor de natuur in een heel bijzondere sport: Swimrun. Het geheim achter hun indrukwekkende prestaties is — naast de vele en tijdrovende trainingen — hun hechte vriendschap.


Het Senja project

Op de highline naar nieuwe wereldrecords

Wereldrecords zijn er om verbroken te worden. Dat dit vooral bij highlining een buitengewone uitdaging is, was onze zes professionals volkomen duidelijk. Lukas Irmler, Friedrich "Friedi" Kühne, Samuel Volery, Mia Noblet, Quirin Herterich en David Sjöström, hebben het in augustus 2018 met een team van twintig tot hun opgave gemaakt, om op duizelingwekkende hoogtes nieuwe highlining records te vestigen. Hiervoor spanden ze in de bergen van het Noorse eiland Senja een 2800 meter lange en een 1000 meter lange highline. Het doel was om deze afstanden zo evenwichtig mogelijk af te leggen, zonder te vallen.


Team CAMPZ Adventure

Team CAMPZ Adventure

Het wilde en prachtige Patagonië heeft een grote aantrekkingskracht op outdoor enthousiastelingen vanwege het betoverende landschap en de verschillende klimaten: de pampas, het regenwoud, droge gebieden in het Oosten, de Chileense ijsvelden, de Andes en verschillende nationale parken. Deze omgeving is het podium voor de ‘Patagonian Expedition Race’, die plaats zal vinden van 13 tot 26 februari 2016 in het Zuidelijke gedeelte van Chili en is de zwaarste race in zijn soort.


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-17u.
0800 0207140
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!