CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Wij koelen de prijzen af – tot 60% korting!
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!

SKROSS

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • wit

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
SKROSS Combo Outlet Adapter World to Italië
SKROSS Combo Outlet Adapter World to Italië
SKROSS
Combo Outlet Adapter World to Italië
€ 14,99
SKROSS Schutzkontakt Adapter naar Australië
SKROSS Schutzkontakt Adapter naar Australië
SKROSS
Schutzkontakt Adapter naar Australië
€ 10,99

SKROSS opladers en stekkers

In 2002 werd SKROSS opgericht door het bedrijf WorldConnect AG, in Diepoldsau. SKROSS richt zich op gepantenteerde en compacte USB-laders en adapters. Deze zijn eenvoudig in gebruik en kunnen in alle continenten gebruikt worden, volgens de naleving van de internationale veiligheidsnormen. Door de innovatie en slimheid van SKROSS is het merk een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een USB-lader voor mee op reis over de hele wereld. In meer dan 150 landen werken de adapters. De producten zijn ruimtebesparend en kunnen dus altijd mee, ook al trekt u enkel met een dagrugzak. Bij CAMPZ verkopen wij:

  • Stekkers
  • Adapters
  • USB opladers

SKROSS reisstekkers

De zogenaamde World Travel Adapter Classic stekker is de eerste wereldwijde verkoophit van SKROSS. De stekker werd internationaal geëxporteerd naar meer dan 60 landen, die allen bevestigd hebben dat de SKROSS stekker van hoge kwaliteit is, tevens compact en goed geaard. Het assortiment werd uitgebreid met USB-laders en land-specifieke pluggen. Daarna kwam de eerste reisstekker, een alles-in-een adapter met een slider-systeem die werd beloond met een Red Dot Design Award. De reisstekker werd benoemd tot Poduct van het Jaar door de functionaliteit en het design. De World Travel Adapter is de kleinste 3-pins-adapter die er beschikbaar is. Te gebruiken met of 2- of 3 pinnen, evenals op aansluitingen die zijn geworteld in de klassen I en II. Ze zijn gemaakt uit polycarbonaat. De adapter heeft een afmeting van 6,1 cm lang, 5,1 cm breed en 5,7 mm hoog. Het kan spanningen aan tot 110 of 230 volt, met een vermogen van 275 watt en 550 watt.
SKROSS Online Shop

SKROSS USB-laders

Met de SKROSS oplader voor USB kunt u tegelijkertijd twee USB-apparaten opladen. Deze opladers zijn onder andere geschikt voor PDA’s, GPS, MP3-spelers, tablet PC’s, smartphones en mobiele telefoons. Micro USB-technologie kan ook gebruikt worden. De lader wordt geleverd met een euro plug die op alle standaard Europese stopcontacten past en met allerlei wereldwijde adapters compitabel is. De ingangsspanning is 100 tot 250 volt en de USB-uitgang is 5 volt spanning op 1300 milli-ampère van elektrische stroom. De 12-volt oplader SKROSS kan in de auto, caravan of boot worden aangesloten via de sigarettenaansteker. Ook kunt u laden via een USB-poort. Er is een USB-uitgang met vijf volt van elektrisch vermogen bij 1000 milli-ampère. Het gewicht van deze SKROSS lader is twaalf gram en de afmetingen zijn 4,3 centimeter lang, 2,1 centimeter breed en 2,3 cm hoog. Kijk in ons assortiment, en bestel vandaag nog bij CAMPZ!