CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Silva Free 10 Hydratieriem, zwart

ID: 1394607

Adviesprijs € 59,99
€ 19,99
- 66 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Silva Free 10 Hydratieriem, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Gemaakt om op uw lichaam te passen
Deze riem is ergonomisch ontworpen en perfect uitgebalanceerd om al uw bewegingen te volgen zonder in de weg te zitten. Het hoofdvak is gecentreerd op de rug om het gewicht comfortabel te verdelen, terwijl de zijvakken relatief klein zijn gehouden om ruimte te maken voor uw bewegende armen. De riem is gemaakt van comfortabele en lichte materialen en heeft een zacht en ademend 3D-gaas op de rug voor optimale ventilatie. De riem is gemakkelijk te verstellen tijdens het bewegen, zelfs met handschoenen aan - trek de heupriemen naar voren om ze strakker te trekken, en laat ze even gemakkelijk los om ze losser te maken.

Pocket wetenschap
Buitenzakken en binnenvakken maken het makkelijk om je jas/handschoenen, energierepen/gels, wax, telefoon of een hoofdlampbatterij te bereiken en op te bergen.

Geoptimaliseerd verpakkingsvolume
Free 10 / 10X - Het hoofdvak van 10 liter is ontworpen om veel spullen te herbergen, maar kan ook heel klein en overzichtelijk worden gemaakt als u ervoor kiest om licht te gaan. De maat kan gemakkelijk worden aangepast met de handschoenvriendelijke compressiebanden, zonder dat de band hoeft te worden verwijderd.

Geïsoleerd reservoircompartiment (1,5 L)
Deze riem draagt een reservoir dat 1,5 L vloeistof kan bevatten. Om de vloeistof langer op de juiste temperatuur te houden, besloten we het reservoircompartiment te isoleren. Het compartiment heeft aan elke kant een uitgang voor de slang, zodat u de slang kunt plaatsen aan de kant die u verkiest.

Opvallend
De riem heeft een discreet en stijlvol ontwerp in zwart met geaccentueerde details, waardoor het een geweldig accessoire is tijdens uw activiteit. Hij is ook voorzien van reflecterende details en een bevestiging voor een zichtbaarheidslampje om de zichtbaarheid te vergroten en veiliger te kunnen trainen tijdens de donkere uren.

Kies de Free 10 als je zoveel mogelijk pakvolume nodig hebt tijdens een lange training, ultraloop of avontuur, maar toch een reservoir wilt kunnen toevoegen voor hydratatie. Als u dezelfde riem wilt, maar met het reservoir inbegrepen - kies dan de Free 10X.

In het kort

Gewicht
Gewicht
245,00 g
Materiaal
Materiaal
100 % nylon

Uitrusting

Doel
Wandelen / Trekkingtochten, Alpineskiën, Langlaufen, Langlaufen, Snowboarden, Sneeuwschoen wandelen, Trailrunning , Hardlopen, Trekking, Wandelen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Categorie:
Heuptas met drinksysteem
Sluitsysteem:
Ritssluiting
Maat
Totale volume:
10,00 l
Afmetingen
Gewicht:
245,00 g
Rugzak
Bijzonderheden:
reflecterende elementen
Materiaal
Materiaal:
100 % nylon
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1394607
EAN
7318860200731

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product