CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Silva Cross Trail 7R Koplamp

ID: 1414626

Adviesprijs € 139,99
€ 68,99
- 50 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Silva Cross Trail 7R Koplamp

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Cross Trail 7R is ideaal voor hardlopers die een allround hoofdlamp willen. De R staat voor Run en met dit model krijg je de compacte en flexibele Cross Trail hoofdlamp samen met de lichtgewicht 2.0 Ah accu. De batterij weegt slechts 85 gram, maar biedt u een lange brandtijd, zelfs tijdens uw dagelijkse ritten.

De nieuwe en verbeterde batterijhouder van de koplamp houdt de batterij op zijn plaats en verhoogt het comfort wanneer de batterij op het hoofd wordt gedragen. Je bevestigt de batterijhouder aan de hoofdband en dan schuif je de batterij erin. Met deze hoofdlamp kunt u er zeker van zijn dat de duisternis u niet zal tegenhouden.

2.0Ah batterij
De Cross Trail 7R wordt geleverd met een zeer lichte, oplaadbare 2.0 Ah batterij met een brandtijd van 13 uur in de minimumstand, 8 uur in de medium stand en 5 uur in de maximumstand. De batterij, die slechts 85 gram weegt, wordt in de batterijhouder op de achterkant van de kop geplaatst. Er is ook een waarschuwing dat de batterij bijna leeg is en een back-upmodus die het licht automatisch op een zodanige stand zet dat u veilig thuiskomt.

Veel lichtfuncties
Cross Trail 7R is uitgerust met Silva Intelligent Light, een unieke combinatie van een groot licht en een dimlicht. Dit betekent minder hoofdbewegingen en een duidelijk zicht op obstakels dichtbij en veraf: Zo heb je altijd het evenwicht en de zekerheid om snel te bewegen en beter te presteren.

De ingenieuze Silva Flow Light-functie gaat nog een stap verder in het optimaliseren van het licht, doordat het lichtpatroon naadloos kan worden aangepast door de koplamp simpelweg te kantelen. Door de koplamp naar beneden te kantelen, worden de lichtbundels breder, en als de koplamp naar voren wordt gekanteld, bereikt het licht een groter bereik.

De super-low mode functie (80 lumen) maakt uitgebreide trainingssessies of wedstrijden mogelijk door het batterijverbruik te minimaliseren wanneer maximaal licht niet nodig is. Dit is perfect voor runs waarbij je de super-low stand kunt gebruiken voor eenvoudige routes en batterijen kunt sparen voor meer technische routes.

Voor dit model hoofdlamp zijn extra batterijen en accessoires verkrijgbaar. Door meer batterijopties aan uw hoofdlampconfiguratie toe te voegen, kunt u de juiste balans vinden tussen brandtijd en gewicht voor verschillende activiteiten en omstandigheden.

Comfort en gewicht
Een laag gewicht is essentieel als u uw grenzen wilt testen. De ergonomische achterplaat houdt de batterij stevig op de achterkant van uw hoofd. Hij kan ook worden verwijderd en vervangen door de kabelgeleider achteraan als u het graag ongecompliceerd en eenvoudig houdt - bij beide oplossingen kunt u de batterij in uw zak houden zodat het gewicht niet op uw hoofd drukt. De brede, anti-slip hoofdband en ergonomische achterplaat zorgen voor een comfortabele pasvorm, zelfs bij lange en inspannende activiteiten.

In het kort

Lichtbereik
Lichtbereik
140 m
Licht sterkte
Licht sterkte
600,00 lm
Lichtduur (uur)
Lichtduur (uur)
2.5-13
Beschermingsklasse water (IP-certificering)
Beschermingsklasse water (IP-certificering)
5 - Bescherming tegen waterstralen

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen
Belangrijkste informatie
Type:
Hoofdlamp
Toepassingsgebied:
Dagelijks gebruik, Veiligheid
Energiebron:
Accu
Materiaal:
Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS), aluminium, polycarbonaat, thermoplastisch polyurethaan (TPU)
Functies
Lichtbereik:
140 m
Licht sterkte:
600,00 lm
Gloeilamp:
Knipoog, Max, Med, Min
Lichtduur (uur):
2.5-13
Uitrusting
Beschermingsklasse water (IP-certificering):
5 - Bescherming tegen waterstralen
Afmetingen
Gewicht:
163,00 g
Levering
Levering:
Cross Trail 7 hoofdlamp, 2.0Ah Li-Ion batterij, hoofdband + beugel, USB kabel, kabelgeleider (zijkant), Quick Guide
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1414626
EAN
7318860202667

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product