CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

SIGMA SPORT

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Sigmasport voordelig bij CAMPZ

Nederland kent veel fietser op verschillende niveaus en met diverse interesses. Waar de een de fiets slechts gebruikt om naar school of naar het werk te gaan, geniet de ander met volle teugen van de fiets. Goede Sigma fietsverlichting of een Sigmasport fietscomputer kan voor beide groepen een waardevol fietsonderdeel zijn. Sigma fietsverlichting bij CAMPZ

Waarom Sigma fietsverlichting?

Bij het fietsen staat veiligheid boven alles. Fietsen is leuk en gezond, maar mag nooit gevaarlijk zijn. Zeker als men op de weg fiets is fietsverlichting een vereiste. Men moet goed zichtbaar zijn voor het andere verkeer om ongelukken te voorkomen. Wettelijk gezien is men zelfs verplicht om een anchor text voor- en achterlicht te hebben. Dit mag losse verlichting zijn of vastzittend aan de fiets. Daarnaast moet de fiets op de achterkant, op de trappers, op de wielen of banden reflectoren hebben. Sigma Sport heeft hiervoor producten ontwikkeld die iedere fietser een stukje veiligheid geven, producten die uitvoerig zijn getest en CE zijn goedgekeurd. Deze Duitse technologie staat op een hoog niveau en een constant innovatieproces zorgt dat de Sigma fietsverlichting en Sigma fietscomputer op een hoog level blijft. Sigma is al 25 jaar een dynamisch bedrijf, waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staat. Dit is één van de redenen dat CAMPZ met veel enthousiasme de Sigma producten in haar assortiment heeft opgenomen.

Sigma fietscomputers bij CAMPZ

Wat kan men met een fietscomputer?

Waarom zou men eigenlijk een Sigma fietscomputer op een fiets willen? Een van de redenen is omdat het handig is om te weten hoeveel iemand al heeft gefietst of hoeveel men nog moet fietsen. Dit kan voor alle fietsers belangrijk zijn. Een Sigma fietscomputer kan een goed inzicht geven over de resterende tijd die men nog heeft voordat men op de plaats van bestemming is, bijvoorbeeld op het werk. Maar ook voor de sportfietser heeft deze Sigma fietscomputer veel voordelen. Het is niet alleen leuk om te zien met hoeveel kilometer per uur iemand die indrukwekkende bergafdaling heeft gedaan, maar het is ook een goede hulp bij de training. Er zijn verschillende uitvoeringen voor de Sigma fietscomputers en net zoals bij de Sigma fietsverlichting is kwaliteit één van de kernwoorden. De verschillende modellen van de fietscomputers hebben ook een diversiteit in functies en natuurlijk moet men bij het maken van een keuze kijken naar het doel van het gebruik. Soms heeft de Sigma alleen fiets-, tijd- en temperatuurfuncties, maar er zijn ook modellen met navigatie-, fiets-, hartslag-, prestatie-, hoogtemeting- en diverse andere functies. Neem eens een kijkje bij het ruime aanbod van CAMPZ om uw fietstocht nog beter op de kaart te zetten.