CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SIGMA SPORT ROX 2.0 Fietscomputer incl. Butler GPS montage, zwart

ID: 1431546

€ 86,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

SIGMA SPORT ROX 2.0 Fietscomputer incl. Butler GPS montage, zwart (black)

ROX 2.0 - puur rijplezier met GPS
De ROX 2.0 GPS fietscomputer is perfect voor alle recreatieve sporters die de essentiële voordelen van een GPS fietscomputer willen zonder een fortuin uit te geven. Het grote en gemakkelijk af te lezen display in combinatie met de eenvoudige bediening maken het de ideale metgezel voor fietstochten. 14 functies zoals weergave van snelheid, afstand en trainingstijd, navigatieaanwijzingen en koppeling aan de e-bike zijn voor de ROX 2.0 fietscomputer geen probleem. Actuele ritgegevens kunnen dankzij de gratis SIGMA RIDE app op elk moment worden gevolgd en geanalyseerd via de SIGMA RIDE app op uw smartphone.

Groot scherm
Het contrastrijke 2 inch display van de ROX 2.0 is dankzij de afmetingen en de extra grote cijfers zelfs tijdens het rijden zeer goed afleesbaar. Een speciale rode cirkel rechtsboven op het display heeft een gekleurde achtergrond en biedt fietsers een innovatieve en opwindende weergave van hun trainingsgegevens. In combinatie met de gratis SIGMA RIDE app voor de smartphone kunnen individuele weergaven met slechts een paar klikken worden ingesteld - er kunnen maximaal zes schermen met elk twee waarden worden geconfigureerd. De huidige snelheid en tijd worden permanent op het display weergegeven.

Klaar om te gaan op elk moment
De ROX 2.0 fietscomputer wordt in een paar stappen op het stuur geplaatst. Het is niet nodig om kabels of sensoren te monteren. Na het inschakelen bepaalt de ROX 2.0 binnen enkele seconden de positie van de fietser met behulp van GPS en GLONASS. In combinatie met de intuïtieve tweeknopsbediening kan de fietstocht onmiddellijk beginnen.

Eenvoudige fietsnavigatie
De ROX 2.0 fietscomputer maakt verbinding met de komoot app op je smartphone. De komoot app stuurt dan turn-by-turn aanwijzingen naar de ROX 2.0. Deze kunnen worden weergegeven als een pijl op het display of binnen de rode cirkel. De gekleurde cirkel op het display telt de afstand tot de volgende afslag af door middel van gekleurde balkjes. Ze worden minder naarmate de fietser dichter bij de bocht komt. Naast de cirkel wordt ook het aantal meters tot de volgende afslag weergegeven.

Klaar voor E-bike
De ROX 2.0 is geschikt voor e-bikes en kan gemakkelijk worden gekoppeld aan vele e-bikes. De GPS-fietscomputer maakt verbinding met het compatibele e-bikesysteem en toont het huidige ondersteuningsniveau, de batterijstatus, het licht en andere gegevens op het display of in de rode cirkel.

Slimme meldingen
Slimme meldingen verbinden fietsers met de buitenwereld, zelfs tijdens het fietsen. Het display toont informatie over inkomende gesprekken en berichten op de smartphone.

Handige evaluatie van gegevens
Met de SIGMA RIDE app worden trainingsgegevens via BLE van de ROX 2.0 naar de smartphone overgedragen en verzameld. De belangrijkste gegevens en statistieken kunnen duidelijk worden weergegeven met gekleurde gegevensvelden, in een oogwenk worden afgelezen op de smartphone en gemakkelijk worden geëvalueerd.

Flexibele montage
De ROX 2.0 wordt geleverd met de conventionele GPS stuurhouder. Deze schijf wordt met kabelbinders op het stuur of de stuurpen van de fiets gemonteerd en de ROX 2.0 wordt bevestigd door hem er met een klik in te draaien.
De Overclamp Butler is verkrijgbaar in de TOP MOUNT set en als accessoire. Hij maakt een perfecte uitlijning van de ROX 2.0 fietscomputer mogelijk, zelfs bij korte stuurpennen. Hierdoor kan de computerkop centraal boven de stuurpen op de hoogte van het stuur worden geplaatst. De Butler past op sturen met een diameter van 31,8 tot 35 mm.

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Apparaat type:
handmodel zonder kaartweergave
Afmetingen
Afmetingen (B x H x D):
44,2 x 65,9 x 17,8
Gewicht:
39,00 g
Display
Type:
kleurendisplay
Melding diogonaal:
2,00 inch
Oplossing:
51x16
Functies
Functie:
Verlichtingsfunctie, GPS-functie, Navigatie, Opslagfuncties
Kilometer functie:
Totaal aantal kilometers
Snelheidsfunctie:
Actuele snelheid, Gemiddelde snelheid, Maximale snelheid
Tijd functie:
De tijd
Aantal trainingsfuncties:
6
Trapfrequentie:
Niet uitgerust en niet te upgraden
Overige funcites:
slimme waarschuwingen
Energievoorziening
Accu type:
Lithium-Ionen accu
Stroombron:
Accu
Werkduur:
18,00 u
Levering
Inclusief:
Stuurpen houder
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1431546
EAN
4016224010523

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product