CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SIGMA SPORT Buster 800 Helmlamp

ID: 1546268

€ 64,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

SIGMA SPORT Buster 800 Helmlamp

Met de BUSTER 800 HL helmlamp hebben motorrijders in het donker alles in het zicht. 800 lumen en een lichtbereik van 170 meter zorgen voor een optimale verlichting van paden, zelfs in het donkere bos. Vijf verschillende lichtstanden bieden flexibiliteit in lichtsterkte en levensduur van de batterij. Afhankelijk van de lichtmodus kunnen fietsers tot 30 uur onderweg zijn. Vijf vooraf ingestelde modusprofielen zorgen voor extra gebruiksgemak.

Van schemering tot donkere nacht - de BUSTER 800 HL is geschikt voor alle lichtomstandigheden dankzij vijf verschillende lichtstanden. In de High-stand verlicht de BUSTER zelfs de donkerste hoeken tot 2 uur lang met 800 lumen. Met de Mid-modus kunnen fietsers tot 3 uur lang sportief zijn met ten minste 400 lumen. Als de reis langer duurt, biedt de lage stand 9 uur betrouwbaar licht. De knipperende modi Nachtknipperen en Dagknipperen zorgen voor een goede zichtbaarheid tot 30 uur lang. De LED's van de modusdisplay laten in één oogopslag zien welke van de vijf lichtmodi momenteel wordt gebruikt.

Vijf vooraf ingestelde modusprofielen maken de BUSTER 800 HL nog gebruiksvriendelijker: Afhankelijk van de behoefte kiest de motorrijder gewoon het passende profiel en schakelt dan alleen tussen de lichtmodi die hij op dat moment daadwerkelijk nodig heeft. Voor forenzen is er bijvoorbeeld een profiel dat alleen de modi Nachtknipper en Dagknipper weergeeft, terwijl de modus Hoog en Dagknipper beschikbaar zijn voor fietsers op de weg.

Dankzij de geheugenfunctie licht de BUSTER 800 HL de volgende keer dat hij wordt ingeschakeld op dezelfde manier op als hij eerder werd uitgeschakeld. In dezelfde modus en met dezelfde profielkeuze. Een praktische functie voor iedereen die snel wil zijn op het parcours.

De LED's van de batterij-indicator met zes niveaus geven precies aan hoeveel stroom er op elk moment nog over is. In uitgeschakelde toestand is een korte klik op de aan/uit-knop voldoende om de batterijstatus af te lezen. De lithium-ion batterij kan binnen 4 uur worden opgeladen via een USB-C kabel. De laadindicator geeft in vijf niveaus aan hoe ver het laadproces gevorderd is.

Een hoogwaardige high-power LED van CREE en de speciaal door SIGMA ontwikkelde collectieve lens zorgen voor een zeer gelijkmatige lichtverdeling en een uitstekende verlichting. Het SIGMA logo op de lange zijden van de helmlamp heeft de functie van een lichtgeleider. Dit zorgt voor een aanzienlijk betere zijdelingse zichtbaarheid en dus voor meer veiligheid in het wegverkeer.

De BUSTER 800 HL wordt geleverd met een universele helmbevestiging waarmee de lamp stevig op de helm kan worden bevestigd voor een stevige pasvorm.

De BUSTER 800 HL wordt ingeschakeld met een dubbele klik. De grote aan/uit-knop is gemakkelijk te bedienen, zelfs met handschoenen aan. Deze functie zorgt ervoor dat de koplamp gemakkelijk in de trui of rugzak kan worden opgeborgen zonder per ongeluk zelf aan te gaan.

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Trekking, Fietsreizen, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Belangrijkste informatie
Type:
helmlamp
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Lichtstroom:
800 lm
Lichtduur (min):
maximaal. 9 uur
Zichtveld:
170 m
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Levering
Inclusief stuurhouder:
Nee
Inhoud / levering grootte:
1 x SIGMA SPORT Buster 800 helmlamp incl. Helmhouder
Inclusief:
USB-C kabel
Montage
Montage:
Helmhouder, zonder gereedschap
Afmetingen
Gewicht:
150,00 g
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1546268
EAN
4016224198108

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product