CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SIGMA SPORT Aura 80/Nugget II USB-Verlichtingsset

ID: 1042208

€ 74,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

SIGMA SPORT Aura 80/Nugget II USB-Verlichtingsset

AURA 80 USB

De AURA 80 USB is het nieuwe topmodel in de AURA-serie en maakt indruk met het krachtige lampbereik van ruim 90 meter. Dit maakt deze koplamp een veilige metgezel, ook ver weg van de gebaande paden.

Dankzij de geïntegreerde accu- en lichtstanden-indicator, heeft de fietser altijd zicht op de resterende accustand en de ingestelde lichtstanden. Dit maakt de AURA 80 USB een eersteklas metgezel voor ambitieuze fietsers!

NUGGET II

Klein, compact en oplaadbaar. De NUGGET II is toegestaan voor gebruik op de openbare weg en kan snel en eenvoudig worden bevestigd aan (en verwijderd van) elke zadelpen. Met uitstekende zichtbaarheid, zorgt dit gunstige achterlicht voor veel verkeersveiligheid.

Alle modellen uit de serie Sigma Sport Aura laten zien

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Voorlicht
Lichtbron:
LED
Lichtsterkte:
80 Lux
Lichtduur:
390 min
Zichtbereik:
55 m
Achterlicht
Lichtbron:
LED
Lichtduur:
360 min
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
USB-aansluiting:
ja
Belangrijkste informatie
Uitrusting:
parkeerlicht
Functies
Beschermingsklasse:
IPX4
Houder
Montage houder:
Flexibele siliconen houder
Montage gereedschapvrij:
Ja
Afmetingen
Gewicht:
115,00 g
Levering
Inclusief:
Houder
Levering:
1 x Sigma Aura 80, 1 x Sigma Nugget II
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1042208
EAN
4016224178506

Video

Meningen van klanten

4.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SIGMA SPORT Aura 80/Nugget II USB-Verlichtingsset
Gabriela Schumann
Goed.
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Verpakking en uiterlijk, dus de uiterlijke presentatie is goed. U kunt overzicht houden en vergelijken ondanks verschillende producten. Er is niets mis met de vormgeving / uitstraling van de lamp. Grootte en gewicht ook ok voor prestaties. Bevestiging heel eenvoudig en praktisch, alleen bij het Nugget achterlicht had ik liever een geïntegreerd bevestigingsdeel gehad zoals bij het voorlicht, en niet apart met rubbers, dat is niet zo praktisch, zeker niet als je vaak fietsen monteert of wisselt ... ooit minder onderdelen en hoe minimalistischer, hoe praktischer. Het voorlicht brandt redelijk goed. Ik vind het nu niet bijzonder sterk, maar is zelfs in volledige duisternis voldoende. Ik heb dit model voornamelijk gekocht vanwege de lange batterijduur. Ik heb dat nog niet kunnen testen, maar als het echt klopt zoals gespecificeerd dan is het geweldig (afhankelijk van de lichtintensiteit is de brandtijd natuurlijk anders). Ik gebruik ook het licht op mijn mountainbike en je moet het heel strak trekken om het vast te houden. Ik heb hem "normaal" vastgemaakt maar dan bleef het licht slippen op hobbels, stenen enz. En dat kan gevaarlijk zijn bij een hobbelige afdaling in het donker. Toen trok ik eraan (maakte het strakker) en het ging beter, maar nog steeds niet zo stabiel als je het nodig zou hebben voor sommige MTB-omstandigheden. Het achterlicht is ok, denk dat de maat het kleinst is. Suggestie zou zijn om 2 modi te hebben, een die constant doorbrandt en een met knipperende, mogelijk beter zichtbaar / trekt meer aandacht bij het rijden in het donker op de weg? Ik vind de prijs iets te hoog, zeker als je b.v. Bij het vergelijken van aanbiedingen uit de supermarkt zijn er natuurlijk iets mindere producten, maar wel een enorm prijsverschil en een hele goede kwaliteit. Zoals ik al zei, ik heb voor dit product gekozen vanwege de langere brandtijd, maar als iemand het minder gebruikt of niet specifiek wil gebruiken, zou ik het niet echt aanbevelen. Samenvattend vind ik het merk over het algemeen geweldig, ontwikkelt het goede producten en maakt een goede indruk, maar zoals altijd kun je verbeteren, en daar is klantfeedback belangrijk voor. En als het nog niet beschikbaar is, zou ik willen voorstellen dat actieve en ervaren chauffeurs de producten in ieder geval testen en uitgebreide feedback geven zodat ze precies weten aan welke punten gewerkt kan worden.
22.08.2020