CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SIGMA SPORT Aura 60/Infinity Verlichtingsset

ID: 1332520

€ 69,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

SIGMA SPORT Aura 60/Infinity Verlichtingsset

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De verlichtingsset, bestaande uit de koplamp AURA 60 USB en het achterlicht INFINITY van SIGMA SPORT, is de betrouwbare metgezel voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige fietsverlichtingsset. De oplaadbare acculampen zijn eenvoudig te bevestigen aan het stuur of de zadelpen en hebben StVZO-goedkeuring. De koplamp AURA 60 USB schijnt met 60 Lux-sterke LED-technologie en biedt met 70 meter lichtbereik voor een uitstekende verlichting van paden en wegen en maakt het een eersteklas licht voor zowel sportieve rijders als pendelaars.
De INFINITY-achterlicht heeft een extra lange brandtijd en pept de achterkant van de zadelpen op met zijn sportieve design. Het heeft een tweetraps batterij-indicator die betrouwbare informatie geeft over het laadniveau en u eraan herinnert dat u op tijd moet herladen.

AURA 60

Sportief design gecombineerd met maximale veiligheid
Vlak, compact en licht - het unieke ontwerp overtuigt alle fietsers die op maat en gewicht letten. Met zijn sportieve ontwerp en slechts 105 gram weegt de AURA 60 nauwelijks iets op het stuur. Zowel visueel als op het gebied van veiligheid is de lichtgids overtuigend, waardoor de fietser een maximale zijdelingse zichtbaarheid heeft en daarmee zijn veiligheid in het wegverkeer.

Optimaal zicht

Dankzij de hoogwaardige LED-lens van Osram zorgt de AURA 60 voor een zeer gelijkmatige lichtverdeling en biedt hij een optimale zichtbaarheid in de langeafstands-, close-up- en zijgebieden zonder dat andere weggebruikers verblind worden. Dit garandeert het hoogste niveau van veiligheid in het wegverkeer.

Drie lichtstanden
De AURA 60 heeft drie lichtstanden. In de standaardmodus schittert hij met zijn krachtige 60 lux, wat resulteert in een brandtijd van ca. 4 uur. In de Mid-modus wordt de lichtsterkte van de AURA 60 gereduceerd tot de helft, maar de resterende 30 lux en 40 meter lichtbereik zijn nog steeds voldoende voor hogere snelheden zonder aarzeling. De prestaties van de batterij nemen dan toe tot een goede 7 uur in de middenstand. In de Eco-modus loopt de brandtijd zelfs op tot 10 uur, zodat de AURA 60 ook bij langere tochten de route met 18 lux betrouwbaar verlicht.

Inschakelbescherming en batterij-indicator
De AURA 60 heeft een dubbelklikbeveiliging en een tweetraps batterij- en laadindicator. Zo bent u altijd op de hoogte van de accucapaciteit van de lamp. Vanaf 70 procent van de batterijcapaciteit verschijnt een groen symbool voor de bedieningsknop van de lamp, onder 30 procent is het rood. Zelfs tijdens het laadproces informeert de AURA 60 over de actuele laadtoestand en kan zelfs tijdens het gebruik worden geladen. De lithiumbatterij heeft een bescherming tegen diepe ontlading en overbelasting. Omdat het geen geheugeneffect heeft, kan de batterij zonder problemen volledig worden opgeladen.

INFINITIE
Extreem lange brandtijd
Als het gaat om brandtijd, wordt de INFINITY nauwelijks overtroffen door een ander acculampje. Meer dan 16 uur verlichting op een bereik van 500 m maken het uniek. De fietsverlichting biedt een van de langste looptijden in de reeks van STVZO-goedgekeurde fietsverlichting met oplaadbare batterij.

Functie en ontwerp perfect gecombineerd

Dankzij een nieuw lensdesign kan het kleine en slanke licht parallel aan de zadelpen worden gemonteerd en past het zo sportief en elegant in het totaalbeeld van de fiets.

Oplaadbaar
De INFINITY heeft een geïntegreerde oplaadbare batterij. Dit wordt opgeladen via de micro-USB-aansluiting, die onder andere op elke PC mogelijk is. Met de meegeleverde micro-USB-kabel is de achtergrondverlichting in iets minder dan twee uur weer volledig opgeladen. Dit bespaart geld en beschermt het milieu.

Montage zonder gereedschap
AURA 60 USB en INFINITY kunnen elk in een handomdraai aan het fietsstuur of de zadelpen worden gemonteerd, zonder dat er gereedschap nodig is. De praktische siliconen stuurbeugel is stevig bevestigd aan de AURA 60 USB en garandeert een snelle en nauwkeurige bevestiging van de koplamp aan elk fietsstuur. De INFINITY-achterlicht kan ook snel en zonder gereedschap worden bevestigd aan zadelpennen met verschillende diameters met behulp van de meegeleverde siliconen band. Wanneer de verlichtingsset niet wordt gebruikt, kan deze eenvoudig worden verwijderd en gemakkelijk worden opgeborgen in de tas.

Zijdelingse zichtbaarheid

Het verbeterde zicht vanaf de zijkant bij het voor- en achterlicht zorgt voor nog meer veiligheid in het wegverkeer.

Spatwaterdicht

De Aura 60 USB en INFINITY zijn spatwaterdicht volgens IPX 4 en dus geschikt voor gebruik in weer en wind.

Alle modellen uit de serie Sigma Sport Aura laten zien

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Gravel, Trekking, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Endurance, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Voorlicht
Lichtbron:
LED
Details lichtbron:
3 verlichtingswijzen (standaard 60 LUX, Middenstand 30 LUX, Eco-modus 18 LUX)
Lichtsterkte:
60 Lux
Lichtduur:
240 min
Zichtbereik:
70 m
Achterlicht
Lichtbron:
LED
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
USB-aansluiting:
ja
Type stekker:
USB-stekker
Houder
Montage houder:
Aura 60: 360° verstelbaar
Montage gereedschapvrij:
Ja
Afmetingen
Gewicht:
130,00 g
Levering
Inclusief:
Accu’s, Houder, Micro USB-kabel
Levering:
Sigma Sport AURA 60 / INFINITY Set (incl. siliconen band voor montage, Micro-USB-oplaadkabel)
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1332520
EAN
4016224177608

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product