CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Uitrusting voor winteravonturen
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Sigg
Sigg - kunst om uit te drinken
Het Zwitserse bedrijf SIGG is opgericht in 1908 en ontwerpt al sinds 1910 zogeheten wandelflessen. De kwaliteit van Sigg flessen wordt al meer dan 100 jaar voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd. Dankzij het unieke design is SIGG er zelfs in geslaagd, dat er sinds 1993 twee exemplaren van deze robuuste en duurzame flessen in de collectie van het Museum of Modern Art (MoMA) in New York zijn opgenomen.

Sigg

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • rood

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Sigg Star Glazen Drinkfles 850ml, rood
Sigg Star Glazen Drinkfles 850ml, rood rood
Sigg
Star Glazen Drinkfles 850ml, rood
Adviesprijs € 29,99 € 23,99
- 20 %
Sigg Star Glazen Drinkfles 500ml, rood
Sigg Star Glazen Drinkfles 500ml, rood rood
Sigg
Star Glazen Drinkfles 500ml, rood
€ 24,99
Sigg Viva One Bidon 500ml, rood
Sigg Viva One Bidon 500ml, rood rood
Sigg
Viva One Bidon 500ml, rood
€ 14,99

Sigg elegante, waterdichte bidons

Om te zeggen dat Sigg enkel flessen en bidons produceert, zou te eenzijdig zijn. Ook al is dit merk vooral bekend om zijn hoge kwaliteit flessen, u vindt in onze shop ook campingtoebehoren en accessoires en benodigdheden voor de waterflessen. Wat maakt Sigg de beste producten van waterflessen en bidons? Eenvoudig, ze zijn ecologisch verantwoord, altijd herbruikbaar, functioneel en slim ontworpen. Het design is origineel en nooit gedupliceerd, al zijn er vele andere merken die de kwaliteit en het uiterlijk van Sigg proberen te evenaren. Het Zwitserse team achter Sigg besteed namelijk veel aandacht aan high-tech ontwikkelingen die voor de flessen gebruikt kunnen worden.

  • Sigg bidons
  • Sigg uitrusting verzorging
  • Sigg camping keukentoebehoren

Sigg Online Shop

Waterflessen van hoge kwaliteit

Twee kenmerken van Sigg flessen maken ze bijzonder. Aan de ene kant zijn dat de sluiting van de doppen, met drie sluizen die iedere fles waterdicht maken, zelfs met koolzuurhoudende dranken die borrelen. De sport-dop werkt volgens een drie stappen techniek, waarbij men de dop tilt, draait en dan uit de fles kan drinken. De Sigg fles met de schroefdop overleeft zelfs extreme situaties, dankzij de geїntegreerde afdichting. Alle Sigg flessen zijn gemaakt van zuiver aluminium, dat gecomprimeerd is en dus geen naden bevat. Vandaar dat u kunt rekenen op een waterdichte fles. Ze zijn makkelijk in gebruik en onderhoud, en tevens 100% recyclebaar. Door de oplosmiddelvrije poederverf springen ze gelijk in het oog, met hun felle, rijke kleuren zoals rood, blauw en roze. De inwendige coating zorgt gegarandeerd voor een neutrale smaak en is bestand tegen alle soorten drank, zoals bijvoorbeeld vruchtensap en energiedrank.

Stijlvolle waterflessen van Sigg

Alle flessen die Sigg produceert zijn 100% recyclebaar en dragen daardoor bij aan de wereldwijde terugdringing van de CO2-uitstoot. Ieder jaar weer wordt er door Sigg een nieuwe collectie waterflessen ontworpen. Inmiddels staan twee van de flessen permanent tentoongesteld in het “Museum of Modern Art” in New York. In eerste instantie werden de waterflessen van Sigg voornamelijk gebruikt door wandelaars en bergbeklimmers, vanwege de hoge kwaliteit van de flessen en de uitstekende bruikbaarheid en functionaliteit. Inmiddels worden de flessen echter ook veel gebruikt als alledaagse duurzame accessoires. Sterren als Gisele Bündchen, Cameron Diaz en Ashton Kutcher gebruiken de flessen dan ook regelmatig. De Sigg flessen zijn niet alleen elegant qua design, maar ook nog eens heel elastisch en scheurbestendig. Minimalistisch, maar o zo handig. Ook voor kinderen zijn er Sigg drinkflessen. De Sigg flessen houden warme koffie op temperatuur en de drinker wakker. Een stijvolle variant voor de vaak te hete kartonnen beker. Sigg is een merk dat houdt van pro-actief denken en handelen. Met deze drinkflessen kunt u ieder outdoor avontuur tegemoet, alsmede genieten van een warm bakkie pleur op de vroege morgen.

Breed assortiment bidons

Campz heeft een groot aantal van de waterflessen van Sigg in het assortiment. Zo zijn er verschillende varianten bij Campz verkrijgbaar. Veel flessen hebben een handige draaisluiting met een ingebouwde afdichting, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat de fles in uw dagrugzak gaat lekken of dat u kostbaar water verliest. Flessen die van aluminium zijn gemaakt, zijn deze bovendien zeer licht. De Sigg Traveller is met name geschikt voor de volgende dranken: water, vruchtensappen- en dranken, isotone dranken, energiedranken en koolzuurhoudende dranken.

Sigg – Voor ieder moment!

Dus gaat u op outdooravontuur? Zorgt u dan voor zekerheid en neem de betrouwbare flessen van Sigg mee! Of u nu met uw vrienden of familie gaat, er is een geschikte waterfles van Sigg voor iedereen. U koopt de fles natuurlijk gemakkelijk en snel bij Campz!