CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Sevylor

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • wit
  • turquoise

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Sevylor Tomichi Signature SUP Board
Sevylor Tomichi Signature SUP Board
Sevylor
Tomichi Signature SUP Board
Adviesprijs € 1.099,00 € 420,99
gratis verzending
- 61 %
UITVERKOOP

Leuk en veilig het water op met Sevylor

Campz.nl heeft een ruim assortiment opblaasbare kajaks, roeiboten, visboten en accessoires van het merk Sevylor. Het merk dat al sinds 1949 bestaat heeft een goede reputatie opgebouwd en staat bekend om de hoge kwaliteit, het gebruiksgemak, de stabiliteit en de betaalbaarheid van de producten. Zowel geoefende watersporters als beginners kiezen voor een outdoor uitrusting van Sevylor. De boten zijn in lege toestand (zonder lucht) compact op te bergen en te vervoeren in een rugtas. Het van oorsprong Franse bedrijf, dat in 2004 is overgenomen door Amerikanen, zorgt doorlopend voor vernieuwingen en verbeteringen van het assortiment. Rubberboot van Sevylor

De rubberboten van Sevylor

Een van de meest verkochte artikelen van Sevylor is de rubberboot. Er zijn boten voor de toepassingsgebieden zee, meer en rivier. De boten zijn gemaakt van PVC en hebben twee of drie zitplaatsen. Het gewicht van de boten kan flink verschillen, van circa drie tot meer dan elf kilo. Ook zit in de maximale belasting van de rubberboten veel verschil. De boten zijn speciaal getest op de wendbaarheid en het comfort. Let er op dat niet alle boten met peddels geleverd worden. Deze zijn heel eenvoudig mee te bestellen bij CAMPZ.

Fish Hunters rubberboten

Ook heeft Campz.nl verschillende opblaasbare visboten in het assortiment. Deze rubberboten zijn stabiel en op zowel de zee, het meer als de rivier te gebruiken. Er zijn boten voor twee, drie en vier personen. Tussen de stoelen is nog voldoende opslagcapaciteit voor eventuele proviand en bagage. De boten variëren in gewicht van circa zeven tot negentien kilo. Ook bij de Fish Hunters is de maximale belasting erg verschillend. Er zijn modellen met geïntegreerde handgrepen en met hengelhouders. Sevylor kajak en rubberboten bij CAMPZ

Opblaasbare kajaks

De opblaasbare kajaks van Sevylor zijn in alle toepassingsgebieden bruikbaar. Er zijn kajaks van nylon en van PVC. De boten hebben ruimte voor één tot drie personen, die plaats kunnen nemen in een zo comfortabel mogelijke zitje. Het gewicht van de kajaks varieert van circa zeven tot achttien kilo en ook in de maximale belasting zit een flink verschil in gewicht. De kajaks hebben geïntegreerde handgrepen, waterdichte opbergruimten en soms zelfs verstelbare stoelen en voetsteunen. Sommige kajaks zijn uitgerust met een revolutionair easy inflate systeem dat ervoor zorgt dat de kajak volledig opgeblazen kan worden via één ventiel.

  • Hoge kwaliteit
  • Veel gebruiksgemak
  • Betaalbare producten

Accessoires van Sevylor

Behalve de opblaasbare watersportartikelen verkoopt Campz.nl ook een ruim assortiment accessoires van Sevylor zoals luchtpompen, enkele en dubbele peddels, riemen, stuurroeren, supboards, transporttassen en blaasbalgen. De producten zijn eenvoudig te gebruiken en gemaakt van betrouwbare materialen. Sevylor houdt, ook wat de accessoires betreft, rekening met het vervoer en het gewicht en is daarmee het perfecte merk voor waterplezier.