CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Sea to Summit Ultra light

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Sea to Summit Ultra Light

Bij verschillende reizen wil je jouw lichaam gedurende de nacht zoveel mogelijk warm houden. Alleen houdt dit vaak ook in dat je spullen mee moet nemen die veel gewicht hebben. Je kunt hier verandering in brengen door voor de Sea to Summit Ultra Light matten te kiezen. Deze matten zijn namelijk voorzien van een licht gewicht en zullen tegelijkertijd ook niet veel ruimte in beslag nemen. Met een groot aantal varianten in het assortiment van Campz kun je ook kijken naar een model dat het beste bij jouw persoonlijkheid past. Jouw volgende reis wordt hierdoor weer eenvoudig en je kunt jouw lichaam goed warm houden.

De voordelen van de Sea to Summit Ultra Light

De Sea to Summit Ultra Light heeft als grootste voordeel dat je weinig gewicht met je mee hoeft te dragen. De mat zelf neemt daarbij ook weinig ruimte in beslag. Deze is namelijk zelfopblazend, waardoor je hem zo klein mogelijk kunt houden in de tas. Alleen om op te liggen zal deze groot worden. Ook zal de mat ervoor zorgen dat de kou van de ondergrond niet in jouw lichaam dringt. De kou wordt namelijk geabsorbeerd door de mat, waardoor jij voldoende warmte ervaart tijdens het slapen. Jouw reis zal hierdoor ook een stuk comfortabeler worden.

De belangrijkste specificaties van de Sea to Summit Ultra Light

De Sea to Summit Ultra Light is voorzien van verschillende specificaties die ervoor zorgen dat je een goede oplossing in handen hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het PU-schuim, welke door middel van de verticale Delta Coring methode wordt teruggedrongen tot een minimaal gewicht. Ook wordt jouw lichaamsgewicht op een goede manier verdeeld op de mat De antislip zorgt er daarbij voor dat jouw slaapzak ook niet zomaar verschuift. Daarnaast is er een PillowLock beschikbaar, waardoor je jouw Aeros Pillow aan de mat kunt bevestigen en er nog minder verschuivingen zijn.

De Sea to Summit Ultra Light: Hier let je op

Voor de aankoop van een Sea to Summit Ultra Light mat kun je op de verschillende specificaties letten. Er zijn namelijk een aantal specificaties die de modellen van elkaar onderscheiden. Denk hierbij onder andere aan de uitstraling van de mat. Je kunt hem in meerdere uitvoeringen krijgen, waardoor je er wellicht nog meer plezier aan kunt beleven. Ook kun je de extra opties aanschaffen, zoals bijvoorbeeld een kussen. Let er ook op dat je een goede afmeting aanschaft. Zo kun je jouw volledige lichaam goed ondersteunen tijdens het slapen.

Jouw Sea to Summit Ultra Light via Campz

De Sea to Summit Ultra Light zorgt ervoor dat jij weer comfortabel kunt slapen tijdens iedere reis. De zelfopblazende mat is licht van gewicht en neemt niet veel ruimte in beslag in jouw tas, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is. Je kunt jouw slaapcomfort aanzienlijk uitbreiden door extra accessoires aan te schaffen. Bij Campz kun je de matten terugvinden in het assortiment en ook gelijk een bestelling plaatsen. Jij hebt dan alles bij de hand voor jouw volgende reis.