CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Sea to Summit Ether light XT

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Sea to Summit Ether Light XT

Slapen is belangrijk. Tijdens een lange reis wil je er daarom ook voor zorgen dat je een goede nachtrust kunt realiseren. Het is hierbij van belang dat je kijkt naar een goede slaapmat. Een slaapmat voor een backpackreis moet van verschillende specificaties zijn voorzien om jou ook voldoende gemakken te geven. De Sea to Summit Ether Light XT is een mat waar jij veel voordelen aan kunt behalen en welke je altijd in kunt zetten tijdens iedere reis. Je kunt deze slaapmat terugvinden in het assortiment van Campz en hoeft deze alleen nog maar te bestellen. Hieronder lees je wat deze slaapmat allemaal voor jou kan betekenen.

De voordelen van de Sea to Summit Ether Light XT

De Sea to Summit Ether Light XT is een slaapmat waar je verschillende voordelen aan kunt behalen. Het is een slaapmat die voorzien is van een licht, stil en slipvast Nylon weefsel, waardoor je niet veel gewicht meetilt en toch comfortabel kunt liggen. Door de antimicrobiële behandeling is de kans op schimmelgroei ook aanzienlijk lager. Jij hoeft dus niet bang te zijn dat jouw slaapmat binnen een korte tijd slecht is voor jouw gezondheid, zelfs als je in vochtige gebieden slaapt. Je kunt de slaapmat daarnaast uitbreiden met een kussen, zodat je nog meer comfort krijgt en jouw nachtrust kunt verbeteren.

De belangrijkste specificaties van de Sea to Summit Ether Light XT

De Sea to Summit Ether Light XT is voorzien van verschillende specificaties. Je moet daarom weten wat je kunt verwachten. De slaapmat is uitgerust met een Airstream Pumsack, waardoor je hem eenvoudig mee kunt nemen. De mat is daarbij voorzien van een speciale behandeling om schimmelgroei te voorkomen en is daarnaast extra stil en slipvast. De luchtgeveerde cellen zorgen ervoor dat jij altijd een comfortabele nachtrust hebt. De PillowLock geeft jou de gelegenheid om de Aeros Pillows aan de slaapmat te bevestigen. Deze zullen daardoor niet meer verschuiven en geven jou nog meer gemakken.

Hier let je op bij de aankoop

Als je de Sea to Summit Ether Light XT aan wilt schaffen, is het goed om te bekijken of deze het beste bij je gaat passen. Sea to Summit heeft namelijk nog meer modellen op de markt gebracht. Zorg er daarom voor dat je een vergelijking maakt tussen de verschillende modellen, zodat je jouw nachtrust goed kunt bepalen. Let er dan ook op dat je eventuele extra accessoires aanschaft als je deze nodig denkt te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld ook gelijk een Aeros Pillow meebestellen voor nog meer comfort.

Jouw Sea to Summit Ether Light XT bij Campz

De Sea to Summit Ether Light XT zorgt ervoor dat jij altijd voldoende comfort hebt tijdens het slapen. Iedere reis kan hierdoor nog comfortabeler worden, zelfs als je in de buitenlucht slaapt. Door goed te bekijken of Sea to Summit goed bij jou past, zorg je ervoor dat jouw aankoop voor langere tijd plezier oplevert. Bij Campz zorgen we ervoor dat jouw bestelling snel geleverd is.