CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Sea to Summit Comfort Deluxe S.I. Mat dubbel, blauw

ID: 1520018

Adviesprijs € 349,99
€ 242,99
- 30 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Sea to Summit Comfort Deluxe S.I. Mat dubbel, blauw (Byron Blue)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Comfort Deluxe-matten zijn geschikt voor kamperen in de auto of voor lange tochten in de stijl van een basiskamp - je zult zeker jaloers zijn op je vrienden. De Camper Van-variant is speciaal ontwikkeld voor de T5 en T6 California van Volkswagen: Dankzij de uitsparing in de hoek kan hij precies worden uitgerold. Past natuurlijk ook in andere bestelwagens.

Deltakern
Het Delta Core System maximaliseert het comfort en de dikte van de matras terwijl het gewicht en volume geminimaliseerd worden. Het decoreerproces, waarvoor patent is aangevraagd, verwijdert 40% van het oorspronkelijke volume van het PU-schuim, waardoor de mat een minimaal pakgewicht en minimale afmetingen heeft. Belangrijk is dat deze kerntechniek als bijkomend voordeel heeft dat de boven- en onderkant van de PU volledig intact blijven. Dit zorgt voor gelijkmatige warmte over de hele lengte van de matras en vermijdt verticale gaten of frame-achtige kieren die er traditioneel toe leidden dat warmte naar beneden ontsnapte. Het volledig schuimoppervlak biedt ook een aanzienlijk betere hechting tussen het schuim en de buitenste stoffen van de matras, wat het risico op delaminatie aanzienlijk vermindert. De horizontale Delta Core-technologie wordt gebruikt in de modellen Comfort Light SI, Comfort Plus SI en Comfort Deluxe SI.

PillowLock-systeem
De Pillow Lock is ontwikkeld om je kussen precies te houden waar het hoort: op je slaapmat. Sea to Summit's unieke PillowLock klittenband wordt standaard geleverd bij alle slaapmatten.

Multifunctionele S.I. Klep
Bij het inpakken blijft het schuim proberen op te blazen. Sea to Summit heeft het "one-way" opblaasventiel zo ontworpen dat het omkeerbaar is en voorkomt dat de mat weer lucht aanzuigt. Dit maakt het mogelijk om de mat zo klein mogelijk uit te rollen zonder te moeten vechten tegen heropblazen. Dit compacte en platte ventiel is sneller op te blazen dan conventionele schroefventielen, biedt eenvoudige fijnafstelling van de druk en supersnelle leegloop.

R-waarde
De R-waarde (weerstandswaarde) is een belangrijk getal dat aangeeft hoe effectief de slaapmat warmteverlies tegengaat. Het bepaalt ook hoe de mat voorkomt dat lichaamswarmte ontsnapt door koude vloertemperaturen (die veel kouder kunnen zijn dan luchttemperaturen). Deze waarde kan intern worden getest, maar bij Sea to Summit worden alle matten onafhankelijk getest in een laboratorium volgens nauwkeurig gecontroleerde normen. De nieuwe industriestandaard ASTM F3340-18-Tests testen is geïntroduceerd in 2019 en alle Sea to Summit matten die sinds 2020 zijn uitgebracht zullen volgens deze standaard worden getest.

Alle modellen uit de serie Sea to Summit Comfort deluxe laten zien

Special Features

R-waarde

De R-waarde (= warmte-isolerend vermogen) geeft aan hoe goed of slecht de mat warmte geleidt. Het wordt gebruikt om de isolerende eigenschappen van matten aan te geven. Hoe hoger de R-waarde, hoe beter het isolerend effect van een mat, d.w.z. hoe lager het warmteverlies door de mat. De R-waarde kan worden gebruikt om de temperatuureigenschappen van isomatten te bepalen.

In het kort

Type constructie
Type constructie
Thermisch luchtmatras
Type
Type
Extra breed
R-waarde
R-waarde
6,50
Dikte
Dikte
100 mm
Gewicht
Gewicht
4.445,00 g

Uitrusting

Doel
Familiecamping, Daktent kamperen, Auto kamperen, Familiecamping
Belangrijkste informatie
Type constructie:
Thermisch luchtmatras
Type:
Extra breed
Zelf opblazend:
ja
R-waarde:
6,50
Materiaal
Bovenkant:
100 % nylon
Onderkant:
100 % nylon
Schuim soort:
100 % polyurethaan
Buiten materiaal:
100% polyethyleen
Laag buiten:
100 % thermoplastisch polyurethaan (onderzijde)
Afmetingen
Dikte:
100 mm
Mat dikte:
comfort (>70 mm)
Verpakkingsgrootte (cm):
65 x 32,5
Gewicht:
4.445,00 g
Lengte:
201,00 cm
Breedte (cm):
132,00 cm
Functies
Functie:
Zelfopblazend, Oprolbaar
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1520018
EAN
9327868139729

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product