CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Sea to Summit Aeros Premium Kussen Deluxe, blauw

ID: 936318

€ 64,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Sea to Summit Aeros Premium Kussen Deluxe, blauw (navy blue)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Voor het Aeros Deluxe Pillow, the Sea to Summit Design Team nam het gezegde "groter is beter" ter harte. Het resultaat van dit project is een extra groot kussen dat nog steeds licht genoeg en compact genoeg is om u te begeleiden tijdens elke buitenactiviteit. De extra zachte 50D gewatteerde polyester hoes van het kussen, die de stabiele TPU-blaas binnenin omsluit, zorgt voor slaapcomfort.

Alle modellen uit de serie Sea to Summit Aeros laten zien

In het kort

Maat (L x B x H)
Maat (L x B x H)
56 x 36 x 14
Functie
Functie
Opblaasbaar
Gewicht
Gewicht
195,00 g
Toepassingsgebied
Toepassingsgebied
Reizen, Isomat, Campingbed, Wandelen / Trekking
Pakgrootte (L x B)
Pakgrootte (L x B)
12 x 11 x 5,5

Uitrusting

Doel
Trekking kamperen, Familiecamping, Reizen
Belangrijkste informatie
Type:
Reiskussen
Toepassingsgebied:
Reizen, Isomat, Campingbed, Wandelen / Trekking
Functies
Functie:
Opblaasbaar
Materiaal
Bekleding:
100 % polyester
Afmetingen
Maat (L x B x H):
56 x 36 x 14
Pakgrootte (L x B):
12 x 11 x 5,5
Gewicht:
195,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
936318
EAN
9327868097111

Meningen van klanten

4.8
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Sea to Summit Aeros Premium Kussen Deluxe, grijs/blauw grijs/blauw
Arne
Klassehoofdkussens met een te kleine klep
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Toen ik het kussen "Eros Premium Pillow Deluxe" kocht, had ik het "Eros Premium Pillow (Large)" al ongeveer twee jaar geleden. Ik kocht ook het luxe kussen vanwege mijn positieve ervaring met het kleinere kussen, omdat ik soms een groter kussen wenste. Beide kussens Ik hou van het gebruiksgemak en de comfortfactor. Dankzij de klep zijn de kussens zeer eenvoudig aan te passen aan de perfecte druk, ze voelen goed op de huid en zijn verpakt in een minuut. Ik gebruik het kleinere kussen als het gaat om ruimtebesparing en groter als het comfort belangrijker is. De belangrijkste verschillen zijn ... * ... dat u het kussen op het Deluxe kussen niet hoeft bij te stellen wanneer u in uw slaap van de ene naar de andere kant draait. * ... dat het Deluxe-kussen meer ruimte inneemt in de lengte. Afhankelijk van je eigen lichaamslengte kan dit een belangrijke factor in de tent zijn. * ... dat het Deluxe-kussen meer ruimte inneemt (0,38 L vs. 0,86 L) en meer gewicht (125 g versus 180 g), zelfs wanneer het is verpakt. Ik gaf de Stern Trigger omdat de klep van de "Eros Premium Pillow Deluxe" kleiner is dan de klep van het "Eros Premium Pillow" en daarom niet compatibel is met "JetStream Pumpsack". Ik kan deze ontwerpbeslissing niet begrijpen en vereist een opblazing met de mond, waardoor mogelijk vocht binnendringt in het kussen. Bovendien is het opblazen via de mond minder comfortabel dan bij een pompzak.
02.08.2018
Sea to Summit Aeros Premium Kussen Deluxe, grijs/blauw grijs/blauw
Eckart
Gewoon briljant!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Dit is een geweldige kussens! Ik ben kant slaper en nodig hebben van haar - zelfs tijdens het reizen - een vrij hoog kussen. De meeste zijn niet zo geweldig in het hotel of appartementen. Dat is waarom ik deze gekocht. En ik ben erg blij, want het is echt zo vlak en stabiel als het eruit ziet in de afbeelding. Het is niet alleen een opblaasbaar kussen met een kamer die altijd goed brandt stilstand wanneer men deze opblaast en. Hier is er iets moet zijn in die stabiliseert de vorm. En dan de gecapitonneerde bekleding doet iets goed op de bovenkant van het! Ook is de klep is zeer gebruiksvriendelijk! Omdat er geen sterke pomp nodig is, echt goed. Ja, het kost meer dan anderen, maar dat is gewoon de moeite waard! En vooral: Waar kun je zo'n krijgen als een kussen met 60cm breedte ??? Ik heb geen redelijk gevonden. Zo zeker ding: Absolute koopadvies!
19.06.2017