CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Sanük - Geluk en balans voor de voeten
Met het jonge label Sanük is de schoenenwereld voor outdoor liefhebbers weer een beetje groter geworden. Hoog draagcomfort en een mix van verschillende materialen zijn de redenen voor het internationale succes van het bedrijf. Sanük werd opgericht in 1997 in Zuid-Californië. Het merk produceert schoenen die de naam van het merk (Sanük is het Thaise woord voor geluk en balans) meer dan na zullen leven en gaan het ontwerp van nieuwe sandalen en slippers niet in gevaar brengen.

Sanük

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Sanük schoenen online

Eindelijk zijn ze ook verkrijgbaar in Nederland. De superzachte Sanuk of Sanük schoenen, waar ook Hollywood-ster Brad Pitt zijn voeten insteekt. Sanük schoenen zijn speciaal ontworpen voor surfers of boarders, maar hun hoge kwaliteit en het buitengewone draagcomfort maken ze casuals die op elk gebied gedragen kunnen worden. Sanuk schoenen dames

Koele schoenen voor warme dagen

Ver weg van de schreeuwerige look van krokodillen en teenafscheiders, bieden de Sanük schoenen een stilistisch uitzonderlijke touch die net zo thuis is op kantoor of in de discotheek als op het strand of op de boot. Dit geldt vooral in het hete seizoen, want het dragen van Sanük schoenen is als het lopen op blote voeten in het zand. Het woord Sanuk of Sanük komt uit de Thaise taal en betekent gewoonweg plezier. De trend komt uit Californië, het surfparadijs, maar de schoenen veroverden al snel andere doelgroepen. Elk paar is handgemaakt van licht maar duurzaam katoen en sommige modellen hebben een kleine gimmick flap waar je een bankbiljet in kunt opbergen.

Trendschoen voor Amerikaanse klimmers

Vooral de Amerikaanse klimmers zijn enthousiast over de Sanük-schoenen. Chris Shamer was de eerste die gespot werd in de pantoffels van het Chinese bedrijf. De stijlvolle Sanuk schoenen maakten vanaf nu ook deel uit van de uitrusting van de Amerikaanse klimmers en veroverden langzaam maar zeker een grote fanclub. De schoen heeft een brede opening om snel en comfortabel in en uit te glijden, de hielzone en de rand die tegen de voet aan ligt zijn zacht opgevuld en versterkt, waardoor het draagcomfort onvergelijkbaar comfortabel is. Een ingeschoven elastische band zorgt voor extra elasticiteit.

Sanük schoenen - casual look, hoogwaardige afwerking

De verwerking van de Chinese Sanük-schoenen is van zeer hoge kwaliteit. Stevige naden, schoon gelijmde zolen en een perfect vakmanschap van het katoenen materiaal kenmerken deze schoenen. De look is uitzonderlijk casual en cool. Maar ook al zijn het de modeschoenen van klimmers geworden, de slippers zijn niet geschikt voor steenachtig terrein. Je voelt elke steen en de dunne schuimisolatiezool is snel versleten. Sanuk schoenen zijn stijlvolle lifestyle producten en dat is alles wat ze willen zijn.