CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SALEWA Wildfire Edge GTX Middelhoge Schoenen Heren, zwart

ID: 1017863

Adviesprijs € 220,00
€ 138,99
- 36 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Schoenmaat
  • Choose Schoenmaat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Normaal gesneden
    UK 7,5 | EU 41 sold out online
    UK 8 | EU 42 sold out online
    UK 8,5 | EU 42,5 sold out online
    UK 9 | EU 43 sold out online
    UK 9,5 | EU 44 sold out online
    UK 10 | EU 44,5 sold out online
    UK 10,5 | EU 45 sold out online
    UK 11 | EU 46 sold out online
    UK 11,5 | EU 46,5 sold out online
    UK 12 | EU 47 sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

SALEWA Wildfire Edge GTX Middelhoge Schoenen Heren, zwart (black/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Precies klimmen en comfortabel lopen - in verschillende weersomstandigheden en allemaal in één schoen. Het Wildfire Edge Mid GORE-TEX model is een unieke technische oplossing voor alpinisten, bergbeklimmers en klimmers die een approach schoen nodig hebben met verbeterde klimprestaties.

Het model is gebaseerd op het intelligente en eenvoudige Salewa Switchfit systeem, waarmee je de pasvorm voor wandelen of klimmen snel kunt veranderen dankzij compressie in het teengedeelte, vergelijkbaar met dat van wandelschoenen. Trek gewoon de veters aan om je voet naar voren in het teengedeelte te trekken. Als je niet meer klimt, kun je de veters weer losmaken naar hun oorspronkelijke positie voor een bredere toebox en meer comfort tijdens het wandelen. Voor nog meer precisie tijdens het klimmen bevat de Wildfire Edge inlegzool ook een Edging Plate onder de laterale voet en grote teen voor extra richtingsstijfheid. De rest van de binnenzool blijft flexibel en responsief om goed comfort en een natuurlijke afrolbeweging te garanderen. Het profiel van 11 mm is ook ideaal voor een snelle beklimming of uitstekende grip tijdens het oversteken.

Het lichtgewicht, flexibele mid-cut bovenwerk is gemaakt van 1,6 mm suède, terwijl de Exa Shell verbeterde torsiestabiliteit biedt en samen met het 3F-System de voet omsluit voor betere flexibiliteit, pasvorm en ondersteuning. Aan de binnenkant is de GORE-TEX Extended Comfort voering permanent waterdicht en ademend, zodat zweet en water niet kunnen binnendringen, maar zweet wel gemakkelijk van je voeten wordt afgevoerd. Er is een elastische gaiter voor betere bescherming tegen sneeuw, puin en vuil. Met het MFK-voetbed kun je ook het binnenvolume aanpassen.

Aan de onderkant is de Wildfire Edge Mid GORE-TEX uitgerust met de Pomoca Speed MTN Pro zool, die een betere grip en wrijving op rotsen garandeert in zowel droge als natte omstandigheden dankzij een Pomoca Butyl rubbersamenstelling. De zool heeft een precies klimgedeelte op de teen, goede randen en ideaal verdeelde profielblokken die zorgen voor betere grip op zachte ondergrond zoals modder en gras.

3F systeem
Het Salewa 3F Systeem combineert het vetersysteem, de zool en de hiel - voor de perfecte combinatie van pasvorm, flexibiliteit en ondersteuning.

Klimveters
Biedt nauwkeurige vetersluiting in het teengedeelte van de schoen voor meer ondersteuning en prestaties op moeilijk terrein.

Exa Schelp
De Exa Shell-structuur omsluit de zijkanten van de voet en biedt een nauwkeurige pasvorm en perfecte balans met de voorvoet. Slijtage aan het bovenmateriaal wordt ook geminimaliseerd.

Anti-vuil stretchvoering
Ontworpen om te voorkomen dat vuil en gruis de schoen binnendringen.

Randplaat
Deze speciale plaat in de binnenzool zorgt voor meer stevigheid in het gebied onder de tenen zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit in de rest van de schoen. Voor meer precisie bij het klimmen en tegelijkertijd onbeperkt comfort bij het lopen.

Switchfit maatwerk
Om snel over te schakelen van wandel- naar klimmodus. Door het extra vetergat vast te knopen, wordt de hiel naar binnen getrokken en de voet naar voren geduwd richting de tenen. Dit vernauwt de tenen, net zoals gebruikelijk is bij klimschoenen, om een stevige grip op kleine voetsteunen te garanderen.

Special Features

GORE-TEX Extended Comfort

GORE-TEX Extended Comfort

GORE-TEX Extended Comfort schoenen zijn speciaal ontwikkeld, om ook bij frequente klimaatveranderingen - naast betrouwbare bescherming tegen de elementen en goede ventilerende eigenschappen - voor perfecte warmteregulering te zorgen. Door af te zien van isolatie en het gebruik van het beproefde GORE-TEX membraan, biedt het materiaal ook bij warmere temperaturen bescherming tegen vocht en vermindert het de ophoping van zweet.

In het kort

Type bovenmateriaal
Type bovenmateriaal
Leer, Synthetisch, Textiel
Type membraan
Type membraan
GORE-TEX Extended Comfort
Sluitsysteem
Sluitsysteem
Veters
Bijzonderheden
Bijzonderheden
Aantrekhulp, Transportlussen
Waterdicht
Waterdicht
ja
Toepassingsgebied
Toepassingsgebied
Approach, snelwandelen

Uitrusting

Doel
Via Ferrata, Alpinisme, Trekking
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
Approach, snelwandelen
Bouwwijze:
Mid Cut
Waterdicht:
ja
Materiaal
Type bovenmateriaal:
Leer, Synthetisch, Textiel
Bovenmateriaal:
1,6 mm suède / Exa Shell Over Geïnjecteerde 3D kooi / microvezel
Type membraan:
GORE-TEX Extended Comfort
Type binnenvoering:
Textiel
Zool
Type zool:
Rubber
Zolen:
Pomoca Snelheid MTN Pro
Middenzool:
Kantenplaat
Uitrusting
Sluitsysteem:
Veters
Bijzonderheden:
Aantrekhulp, Transportlussen
Geschiktheid voor stijgijzers:
Niet te gebruiken met crampons
Afmetingen
Gewicht per paar:
1.010,00 g
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Normaal gesneden
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1017863
EAN
4053866055987

Meningen van klanten

3.3
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SALEWA Wildfire Edge GTX Middelhoge Schoenen Heren, zwart zwart
Isak
Het ergste
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Slechtste klootzak die ik ooit heb gehad ... Veel te warm, veel te krap in de opening. Het lekt in water, een groot verdomd plastic recht in de hiel waardoor je schoenen gaat schuren. Heb geprobeerd het te "smelten" met behulp van een heet stuk metaal, maar het werkte niet. Zal dit merk nooit meer kopen ...
01.01.2021
SALEWA Wildfire Edge GTX Middelhoge Schoenen Heren, zwart zwart
eyf
een lichte, zeer comfortabele schoen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb de schoen nu meerdere keren gebruikt. Het is erg comfortabel om te dragen, is licht waterdicht en dankzij de goede zool voel je de stenen nauwelijks. Goed evenwicht tussen de hardheid en flexibiliteit van de zool. Ik kan het zeker 100% aanbevelen.
24.07.2020