CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SALEWA Diadem Mild Sleeping Bag Long, blauw

ID: 1440693

Adviesprijs € 420,00
€ 335,99
- 20 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Left Zipper
  • Choose Uitvoering
    Left Zipper sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

SALEWA Diadem Mild Sleeping Bag Long, blauw (ink blue)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De lichtste slaapzak uit de Diadem donzen collectie van SALEWA - ideaal voor alpine bergbeklimmen, trekking en wandelen. Tijdens de zomermaanden.

Lichtgewicht donsvulling
Een lichtgewicht slaapzak gevuld met natuurlijk dons dat uw lichaamswarmte niet laat ontsnappen en u lekker warm houdt. Dankzij de 300 gram 90/10 eendendons (met een donsclusteraandeel van minstens 90%) en een vulkracht van 750 cuin, biedt de Diadem Mild een grenstemperatuur van -2 °C. Ons eendendons is gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS). Dit garandeert dat ons dons uitsluitend afkomstig is van eenden en ganzen die op verantwoorde wijze zijn gefokt en altijd voldoen aan strenge normen inzake dierenwelzijn. Zo wordt er met name voor gezorgd dat er niet levend wordt geplukt of geforceerd gevoederd.

Waterafstotende bescherming
Het robuuste, waterafstotende buitenmateriaal van ripstop nylon is duurzaam en comfortabel. De dicht geweven constructie zorgt voor een hoge donsdichtheid, biedt effectieve bescherming tegen warmteverlies en is afgewerkt met een PFC-vrije Durable Water Repellent (DWR) finish. De zachte polyester voering is ademend, zeer duurzaam en ook nog eens gecombineerd met Responsive technologie: Thermoreactieve mineralen die als materiaalafdruk worden aangebracht, dragen bij tot een meer rustgevende slaap en een betere regeneratie door de ver-infraroodenergie (FIR) van het lichaam te absorberen en af te geven, waardoor de microcirculatie, de celprestaties en de zuurstoftoevoer worden verbeterd.

Technische functies voor alpiene doeleinden
Met de nieuwe slaapzakserie Diadem keert een topproduct van Salewa terug dat in zijn tijd een uitstekende reputatie genoot onder bergbeklimmers. Met zijn mummievorm zorgt de Diadem Mild ervoor dat uw lichaam minder lucht hoeft te verwarmen. De H-kamerconstructie zorgt voor een maximale opdikking en voorkomt koudebruggen - voor een grotere thermische efficiëntie bij een minimaal gewicht. Om uw voeten warm te houden, heeft de ergonomische voetzone een speciaal kamersysteem voor maximale thermische prestaties in koude en veeleisende omgevingen. Met een YKK tweerichtingsritssluiting over de hele lengte met knelbeveiliging en een brede isolerende overslag, en een voorgevormde thermische kap om te voorkomen dat warme lucht ontsnapt wanneer u zich 's nachts beweegt. Deze slaapzak kan worden gecombineerd met een ander product dat voor dit doel is ontworpen om een dubbele slaapzak te vormen. De gemakkelijk verstelbare trekkoorden zorgen voor meer comfort in extreme omstandigheden. Een ander voordeel is de praktische binnenzak voor waardevolle spullen. Optimale pasvorm en prestaties tot een lichaamslengte van 185 cm. Inbegrepen is een waterafstotende beschermhoes en een opberghoes om uw donzen slaapzak in ongecomprimeerde vorm op te bergen voor blijvende bulk.

Alle modellen uit de serie SALEWA Committed laten zien

In het kort

Seizoen
Seizoen
zomer
Vulling
Vulling
Ganzendons, Duck Down
Slaapzak
Slaapzak
950 g
Eigenschappen
Eigenschappen
Koppelbaar, Waterafstotend
Lichaamsgrootte (max.)
Lichaamsgrootte (max.)
195 cm
Comfort temperatuur (°C)
Comfort temperatuur (°C)
3

Uitrusting

Doel
Trekking, Wandelen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Seizoen:
zomer
Categorie:
Dunsovepose
Vorm:
Mumieform
Vulkracht (cuin):
750 cuin
Donsmix (dons/veren):
90 / 10
Functies
Eigenschappen:
Koppelbaar, Waterafstotend
Temperatuurbereik
Comfort temperatuur (°C):
3
Maximale temperatuur:
-2 °C
Extreme temperatuur:
-18 °C
Materiaal
Vulling:
Ganzendons, Duck Down
Gewicht
Slaapzak:
950 g
Vulling:
320 g
Afmetingen
Slaapzakmaat in cm (L x B1 x B2):
220 x 75 x 53
Lichaamsgrootte (max.):
195 cm
Pakgrootte (L x B):
17 x 35
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1440693
EAN
4053866324571

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product