CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Rollei - outdoor camera’s van het cultmerk
De camera’s van Rollei hebben een legendarische reputatie, zowel op het gebied van precisie, als technische verfijning. rnDe modellen van Rollei zijn in hun geschiedenis altijd vooruitstrevend en leidend geweest in de wereld van fotografie.rnOok voor outdoor behoeften heeft Rollei veel te bieden: met innovatieve fietsaccessoires en speciale actiecamera’s kan rnRollei niet alleen de prachtigste ervaringen, maar ook de meest gedurfde stunts vastleggen.

Rollei

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Rollei camera's bestellen doe je bij bij CAMPZ

Door alle ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media hoort het er tegenwoordig helemaal bij om uw dagelijks leven vast te leggen in filmpjes of op foto's, om dit te delen met uw familie, vrienden of volgersgroep. Zeker als echt outdoor mens maakt u veel mee, ziet u veel van de wereld en komt u op plekken die veel anderen niet zien. Het is dan ook een uitdaging uw waarnemingen onderweg mooi en professioneel vast te leggen. Een merk dat u daarbij echt van dienst kan zijn is Rollei. Rollei actiecamera bij CAMPZ

Rollei is innovatief en trendsettend!

Dit bedrijf is gespecialiseerd in helmcamera's inclusief alle bijbehorende artikelen. Overigens kunt u een goede en veilige klimhelm ook online aanschaffen hier bij CAMPZ. Een kleine greep uit de prachtige collectie van Rollei!

  • Diverse modellen en kleuren compacte helmcamera's met meer functies dan u voor mogelijk houdt! Zo kunt u professionele HD video beelden en foto's maken op AVI en JPG formaat.

  • Veel handige accessoires. Een tripod (statief) en een verlengstuk om selfies te kunnen maken of 'hoge' beelden. Een camerahouder die rond te draaien is. Grote helm bevestingen waar alle camera's uit het assortiment op passen. Een schouderband zodat u de camera ook op uw schouder kunt bevestigen. Losse accu's, Wi-Fi-stations en cameratasjes.

  • Zonnebrillen met een ingebouwde camera. De digitale camera zit in de bovenkant van het neusstuk. Hij maakt onwaarschijnlijk gave point-of-view-beelden! U kunt er zeker een uur onafgebroken mee filmen en krijgt er een geheugenkaart bij geleverd.

De onwaarschijnlijk uitgebreide mogelijkheden van een Rollei

Al in 1920 werd de naam Rollei gevestigd op de markt van kleine, handzame en vooruitstrevende camera's. Tijdens een workshop werd de twin-lens Rolleiflex geïntroduceerd. Tegenwoordig is Rollei een trendsettend merk met een grootse reputatie met name op het gebied van helmcamera's. En dat is logisch als u kijkt naar de volgende functies: een inzoom mogelijkheid in vier stappen, bediening via een handig en duidelijk touch screen, een automatische witbalans en ingebouwde microfoon. De camera werkt op een lithium batterij en u verbindt 'm u aan uw computer via een usb-aansluiting. De camera's zijn vederlicht en worden geleverd met een helmhouder en behuizing. In iedere type Rollei past een Micro SD kaart waardoor u zelf kunt bepalen hoeveel geheugen de camera heeft, naast het interne geheugen. NB er zijn ook camera's te koop zonder de foto-functie. Kies nu voor een Rollei en leg voortaan uw unieke ervaringen onderweg vast, voor uzelf en uw dierbaren!