CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Robens Logger Houtkachel, zilver

ID: 567635

Adviesprijs € 43,99
€ 20,99
- 52 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Robens Logger Houtkachel, zilver (silver)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Koken is een essentieel aspect van elk outdooravontuur. Daarom omvat het Robens-assortiment een selectie fornuizen, windschermen, kookpannensets van verschillende maten en besteksets.

In het kort

Type
Type
Eén-vlams koker
Brandstof type
Brandstof type
Droge brandstof
Pakmaat
Pakmaat
11,5 x 15,5 x 1 cm
Gewicht
Gewicht
359,00 g

Uitrusting

Doel
Wandelen / Trekkingtochten, Trekking kamperen, Familiecamping, Trekking
Belangrijkste informatie
Type:
Staande koker
Type:
Eén-vlams koker
Brandstof type:
Droge brandstof
Geschikte brandstoffen:
Hout
Materiaal
Materiaal:
Roestvrij staal
Afmetingen
Gewicht:
359,00 g
Pakmaat:
11,5 x 15,5 x 1 cm
Maat (L x B x H):
11,5 x 11,5 x, 15,5 cm
Levering
Levering:
Incl. transportzak
Modeljaar
2023
Artikelnummer
567635
EAN
5709388067449

Meningen van klanten

4.3
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Robens Logger Houtkachel, zilver zilver
Markus
Robens houtkachel Logger
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer goed, eenvoudig maar effectief fornuis. Je kunt de warmte ook goed doseren met de hoeveelheid hout. Logischerwijs moet fijn hout goed droog zijn, zodat het goed brandt. Is ook een kleine verbrandingskamer. Maar na de eerste risotto heb ik de oven onder controle. Goedkoop, goed deel.
07.07.2018
Robens Logger Houtkachel, zilver zilver
Dirk
Robens houthakkers Houtkachel
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik kocht deze kachel in de nazomer van 2017, aangezien dit type fornuis komt in verschillende outdoor enthousiastelingen op Youtube herhaaldelijk gebruikt. Bovendien is de beschrijving heeft me opgewonden, waarna u bladeren en kleinere takken gemakkelijk zogenaamd kunnen verbranden en is dus onafhankelijk van extra brandstof. Dat is de theorie. In de praktijk (3 inzetstukken in verschillende seizoenen) heeft aangetoond dat deze oven - hoe groot de kans andere verwante Kocher ook - niet zo makkelijk werken. Het is absoluut noodzakelijk om 100% hebben droge brandstof beschikbaar - deze moet mogelijk worden uitgevoerd. In het wild, verzamelde brandstof is uiterst moeilijk ontstoken, ongeacht hoeveel we in gebruik tondel (berkenbast, hars of was) te zetten. Het materiaal werd gewoon altijd soort vochtig. Een schoorsteen effect kwam pas in het spel toen de brand na 1 uur wreedheid en Pusterei maar dan verbrand. Bovendien mogen vers sintels vallen zeer snel uit de luchtopeningen aan de onderkant, dan is wat er ontbreekt in de ontwikkeling van het vuur, en is zeer problematisch voor brandveiligheid redenen. Voor een kleine maaltijd zwisvchendurch absoluut ongepast in ieder geval. Ik zal de oven geen vierde kans te geven. In de toekomst, alleen gas of alcohol, of dan maar een "echte" brand.
04.02.2018