CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Eindeseizoensuitverkoop! Bespaar tot 60%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
relags
Relags - Voor de belangrijke kleinigheden voor op de volgende reis
"Gaat het niet, geeft het niet" - naar dit motto werkt het innovatieve outdoor merk Relags en bediend het behalve de eindgebruiker ook groothandelaren. Als importeur van gerenommeerde producten levert Relags haar klanten (bijna) alles voor een geperfectioneerd buitengevoel. Moeilijk verkrijgbare artikelen worden door Relags in eigen productie genomen zoals de biwak serie. De focus van het bedrijf uit Beieren ligt op internationale verkoop en klantgerichte service rond outdoor hardware.

Relags

6 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

Kleur

  • beige
  • groene
  • oranje
  • wit
  • zwart
  • goud

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Relags Mini-Telescopisch-Paddle, oranje
Relags Mini-Telescopisch-Paddle, oranje oranje
Relags
Mini-Telescopisch-Paddle, oranje
Adviesprijs € 15,99 € 11,99
- 25 %
Relags Tarpaulin 4x5m, groen
Relags Tarpaulin 4x5m, groen groen
Relags
Tarpaulin 4x5m, groen
€ 21,99
SALE DEAL
Relags Spanband met gegoten zinken gesp en basis 5 m
Relags Spanband met gegoten zinken gesp en basis 5 m
Relags
Spanband met gegoten zinken gesp en basis 5 m
Adviesprijs € 11,99 € 7,99
- 33 %
SALE DEAL
Relags Spanband 25 mm x 5 m
Relags Spanband 25 mm x 5 m
Relags
Spanband 25 mm x 5 m
Adviesprijs € 14,99 € 9,99
- 33 %
SALE DEAL
Relags Ladderloc 10x20mm
Relags Ladderloc 10x20mm
Relags
Ladderloc 10x20mm
€ 3,99
SALE DEAL
Relags Safari Hennep Hoed
Relags Safari Hennep Hoed
Relags
Safari Hennep Hoed
Adviesprijs € 45,99 € 33,99
  • Varianten: XXL | 62-63cm
- 26 %

Relags - Ruim assortiment aan campingproducten

Relags GmbH werd in 1985 opgericht als distributeur, fabrikant en dienstverlener in de outdoor-, camping- en sportsector. Het merk Relags is ontstaan vanuit het idee om de aankoop van producten voor outdoor winkels te vereenvoudigen, evenals voor distributeurs van verschillende sport- en kampeerartikelen. Ondertussen bedient het bedrijf haar klanten ook met pre- en after-salesproducten, zoals fotomateriaal voor hun catalogi en ondersteuning bij klachten en reparatiezaken. Ook het telefoon / virtueel advies van de eindgebruikers met betrekking tot producten van het merk behoort tot de aangeboden diensten van Relags GmbH.
Relags Online Shop Het bedrijf kan ook worden gezien als een 'centraal magazijn' van de retail- en groothandelsbranches van zijn klantenbestand. Productoverzicht van het merk Relags Het aanbod van Relags omvat de volgende gebieden voor outdoor uitrustingen

De producten zijn niet alleen gecategoriseerd op basis van bereik, er kan ook worden gezocht naar uitrusting accessoires van bekende merken.

Camping en accessoires

De Relags shop biedt een breed scala aan camping servies, vuilnisbakken, slaapzakken en verschillende stoelen, evenals vloeibare brandstoffen. Naast mobiele energieleveranciers, zoals batterijen en akku’s en laders op zonne-energie, bevat het assortiment ook enkele Fun Sport-producten, die door hun hoge entertainment factor veel afwisseling garanderen.

Bergbeklim accessoires

Of het nu gaat om complete klimsets, individuele karabiners en riemen, helmen of rugzakken, in onze online shop vind je alles voor een succesvol verblijf in de bergen. In termen van veiligheid kan je op Relags vertrouwen, inclusief noodapparatuur zoals EHBO-sets en reddingsdekens, evenals noodsignaleringssystemen en overlevingskits.

Watersport Accessoires

Naast opblaasboten en kajaks biedt de Relags shop individuele peddels en reddingsvesten aan voor het varen. Omdat elk groepslid op reis goed verzorgd wil zijn, bevat het assortiment ook producten speciaal voor kinderen en honden, zoals kinderlampen, rugzakken en verrekijkers en voerbakken en voedselzakken voor de viervoetige vrienden onderweg. Daarnaast biedt Relags verschillende items voor onderhoud en reparatie van apparatuur, zoals het impregneren van concentraten voor tenten en kleding, reparatiesets voor schoenen en wasmiddelen. Ook muskietennetten en zonbeschermingsproducten voor lichaamsverzorging zijn in het assortiment.