CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Paraplu's

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Het nut van een paraplu, goedkoop bij CAMPZ

Een paraplu is een absolute must voor jong en oud. Of u nu 's ochtends vroeg naar school loopt, 's avonds na het werk even vlug boodschappen wilt doen of gewoon een wandeling door het park wil maken: nat worden wil niemand, en regen past zich niet aan aan de behoeften van de buitenmens. Regen doemt zo op, op de meest ongewenste momenten. Het doet geen goed voor uw kapsel en is slecht voor de gezondheid. Door simpelweg een paraplu mee te nemen is dit probleem zo opgelost!
Paraplu

Nooit meer nat in de regen

Er zijn weinig huizen waar geen paraplu te vinden is en dat om de simpele reden dat het voorwerp erg handig is om te hebben. Het neemt weinig plek in, u legt het zo in een hoekje en heeft er zo geen last van. Wilt u een paraplu kopen? Dan koopt u hem het best online. Zo hoeft u de deur niet eens uit! Een klein kind kan eens denken: Ik wil niet met een paraplu naar school lopen. 'Even nat worden kan toch geen kwaad? En zo'n paraplu is ook maar suf.' Toch kunt u uw kind altijd beter met een paraplu de straat op sturen. Evenals warme kinderkleding en waterdichte kinderschoenen. Voor u het weet is het kind ziek en ligt het wekenlang met koorts en een fikse verkoudheid op de bank.

Sterke paraplu's voor winters weer

Wat deze paraplu's onderscheidt van diegene die u in de winkels koopt is dat ze van sterk materiaal zijn gemaakt en tegen een stootje kunnen. De meeste paraplu's kunt u na een fikse regenbui weggooien, de EuroSchirm paraplu´s zijn echter voor lang gebruik. Ze mogen dan misschien wat duurder zijn, maar deze paraplu's zijn zeker een investering. Vooral in de winter als de wind hard waait en de regen met bakken uit de lucht komt vallen zult u blijven zijn met deze speciale outdoor paraplu's. Paraplu's zijn ideaal voor:

  • Bescherming tegen de regen
  • Romantisch met twee onder de paraplu
  • Als zonnescherm
  • Voor kinderen als preventie tegen de kou