CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Lichaamsverzorging & bescherming – Zonnebrandcrème, zeep & Co.
Natuurlijk maakt lichaamsverzorging ook op reis deel uit van je dagelijkse routine. Zeep, desinfecteermiddel voor de handen en lippenbalsem, zijn een paar voorbeelden van de verzorgingsproducten die je hier vindt. Maar zelfs als je zo schoon bent als maar kan, houd je vervelende muggen of teken niet weg. Om je tegen deze beesten te wapenen, zijn er muskietennetten voor het hoofd, anti-muggensprays, speciale kaarsen en zelfs wierook, waarvan de geur insecten betrouwbaar uit de weg houdt. Zo kun je lekker ruikend en zonder beten van je reis genieten!

Lichaamsverzorging & Bescherming

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Lichaamsverzorging & Bescherming

Ben je veel buiten te vinden? Dan is het belangrijk je lichaam te verzorgen en te beschermen. Gedurende een reis in het buitenland of een lange wandeling kan jouw lichaam wel de nodige bescherming gebruiken. Op deze pagina vind je dan ook alles omtrent Lichaamsverzorging & Bescherming. Bekijk je mogelijkheden en plaats gemakkelijk en snel jouw bestelling online. Zo zorgen wij dat het snel naar je toe komt.

Het belang van goede verzorging en bescherming

Goede verzorging en bescherming is in veel gevallen belangrijk. Er is niet alleen sprake van bescherming tegen de zon, maar ook tegen insecten en andere omstandigheden. Tijdens het wandelen in hogere temperaturen is het vooral erg verstandig om je goed in te smeren. Zo voorkom je dat je verbrandt, er is niets vervelender dan wandelen met een verbrand voorhoofd of een verbrande nek. Of je nu in het binnen- of buitenland verblijft: een goede verzorging en bescherming is erg belangrijk. Je beschermt hiermee je lichaam tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Alle mogelijkheden bij Campz

Als het gaat om lichaamsverzorging en bescherming kun je bij Campz terecht voor een ruim aanbod van meer dan 100 producten. Je vindt hier de beste bescherming tegen de zon, in de vorm van zonnebrand voor het gezicht en de lippen. De zonnebrand is speciaal ontworpen voor de gevoelige gezichtshuid. Daarnaast is het goed mogelijk Insectenbescherming aan te schaffen. Voor het buitenland heb je veel baat bij beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan insectensprays, gezichtsnetten voor muggen, citronellakaarsen en gifzuigers.

Het complete aanbod van Campz bestaat uit nog veel meer producten voor lichaamsverzorging en bescherming. Ook als het gaat om persoonlijke bescherming kun je bij Campz terecht. Hieronder vallen handcrèmes en zeep, maar ook verzorging bij blaren en speciale olie voor na het klimmen. Wat je ook nodig hebt voor je reizen op het gebied van lichaamsverzorging en bescherming: je vindt dit allemaal op deze pagina.

Wanneer heb je dit nodig?

Je hebt deze producten nodig wanneer je gaat reizen, met name in het buitenland. Ook in Nederland moet je, vooral in de zomer, je gezicht goed beschermen tegen de zon, maar dit is het buitenland ook het geval. Welke producten je precies nodig hebt is afhankelijk van het type reis dat je gaat maken en waar je naartoe gaat. Ga je naar een tropische bestemming waar veel muggen en andere insecten zijn? Dan zijn producten zoals insectenspray en een muggen-hoofdnet zeker geen overbodige luxe. Ga je tijdens je vakantie vooral heel veel lopen? Dan kunnen blarensprays ook geen kwaad.

Ontdek alle merken in het assortiment

Op het gebied van lichaamsverzorging en bescherming vind je heel veel producten van goede merken. Er zijn een aantal topmerken te vinden in het assortiment van Campz. Je vindt hier een ruim aanbod van CarePlus, waar je sprays vindt tegen insecten, lippenbalsem met SPF en speciale producten voor het verwijderen van tekenbijten. Een merk als Sea to Summit biedt handige producten zoals shampoo, conditioner, zeep en meer. Goede zonnebrand nodig? Probeer dan eens de producten van mawai

, ook verkrijgbaar bij Campz.

Bestel hier je verzorging

Ga je binnenkort op reis of een lange wandeling maken? Zorg dan voor een goede voorbereiding met de juiste lichaamsverzorging en bescherming. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om te zorgen voor een aangename reis, zonder dat je last hebt van verbrandingen, muggen, insecten en andere onaangename zaken die invloed hebben op je lichaam. Alle verzorging en bescherming voor het lichaam tijdens je vakantie vind je bij Campz: ontdek het zelf!

Bekijk het aanbod, selecteer de gewenste producten en plaats jouw bestelling gemakkelijk en snel online! Bij Campz ben je verzekerd van een snelle levering en kun je heel snel profiteren van je nieuwe aanwinst. Kies voor kwaliteit, kies voor Campz!