CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Red Cycling Products Grand Touring Bag Draagbare Fietstas, zwart

ID: 314504

€ 99,99 *
€ 79,99
- 20 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Red Cycling Products Grand Touring Bag Draagbare Fietstas, zwart (black)

De RCP Grand Touring fietstas is een reisfietstas van hoge kwaliteit met afneembare topkoffer. De veelzijdige vakken en zijvakken, evenals het elastiek op de topkoffer, maken van de Grand Touring een professionele tas voor elke langere fietstocht. Het materiaal is zeer duurzaam en scheurvast. De tas kan op alle standaard bagagedragers worden gemonteerd.
Om de veiligheid in het verkeer te garanderen, is de Grand Touring tas ook uitgerust met reflecterende strepen aan de achterzijde.
 
Hint: Een regenhoes is optioneel verkrijgbaar als accessoire (RCP regenhoes voor drievoudige tassen, Art.Nee. 339438).

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Dagelijks fietsen, Pendelen, Cross
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Bagagedragertas
Functies
Geschiktheid:
Universeel
Veiligheidskenmerken:
reflecterende strepen
Materiaal
Materiaal:
0-60
Maat
Totale volume:
60,00 l
Uitrusting
Sluitsysteem:
kunststof clipsluitingen
Zakken & vakken
Buitenzakken:
bestaande uit dubbele tas en boventas, bidonvakken, voor bevestiging op de bagagedrager, bevestigingsriem op de boventas, binnenversteviging en diverse buitenvakken
Modeljaar
2023
Artikelnummer
314504
EAN
4250583545801

Meningen van klanten

4.9
9 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
8
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Red Cycling Products Grand Touring Bag Draagbare Fietstas, zwart zwart
Bernhard
Goede tas maar steeds onstabieler
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Hallo, Ik rijd al jaren met deze tas, ik heb in totaal zo'n 150.000 kilometer gereden als dagelijkse fietser. Ik rijd met deze tas (bijna altijd zonder topkoffer) omdat ik hem in één hand kan houden en omdat hij zoveel buitenvakken heeft. Daarom blijf ik ze rijden. De eerste tassen waren van het huismerk Rose. Ze duurden 40-50 duizend km. Rose haalde haar uit het programma. Sindsdien rijd ik met het identieke ontwerp onder het rode merk. Deze tassen gaan bij mij maar 20.000 km mee. Het handvat komt altijd als eerste los. Ook al haal ik de zware dingen eerst uit tassen voordat ik ze aan het handvat draag. Daarna gaan de naden op verschillende plaatsen los, ook al draag en leg ik de tas met fluwelen handschoenen neer. Maar ik kan me voorstellen dat de tas niet voor meer kilometers gepland staat. Jammer Ik vind het principe van een dubbele zak met een buitenzak geweldig. vG Bernardus
17.05.2023
Red Cycling Products Grand Touring Bag Draagbare Fietstas, zwart zwart
Colette
zeer handige grote tassen
Zeer ruime tassen: je kunt heel veel bagage (in mijn geval boodschappen)mee nemen. Alleen kun je moeilijk aan je spullen in de zijtassen als de grote tas op je fiets staat. Ik kan de grote tas niet vastmaken aan mijn zadelpen (lint te kort),ook past het klitterband aan de zijtassen niet zo goed om vast te maken aan mijn fiets.
30.12.2021
Red Cycling Products Grand Touring Bag Draagbare Fietstas, zwart zwart
Petra
Grand Touring-tas
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Praktisch, veilig en groot genoeg voor een fietstocht Ik ben zeer tevreden over dit product en kan het alleen maar aanbevelen.
04.08.2021