CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Polar
Polar - Altijd in het juiste ritme
Met de hartslag meten het Finse bedrijf Polar is voor zowel de professionele als voor recreatieve rijders een optimale training gegarandeerd. Sinds 1977 heeft de onderneming haar marktleiderschap voor mobiele hartslagmeters en sporthorloges consequent uitgebreid. Polar horloges hebben de technische mogelijkheden om individuele profielen voor de sport en werklast samen te stellen die vervolgens op de computer geanalyseerd kunnen worden. Hiermee wordt elke gebruiker in staat gestelt zijn persoonlijke conditie te verbeteren.

Polar

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Polar sporthortloges en hartslagmers


Polar horloge Online Shop
Polar helpt gezond te sporten. Sporten is dan gezond, wanneer men het op een weloverwogen wijze doet, langzaam conditie opbouwt en niet te ver gaat. Het is dus zaak om alles goed vooraf te plannen en niet in het wilde weg van start te gaan.

Luister naar uw lichaam

Denk aan het hart, zou de eerste regel moeten zijn voor mensen die beginnen met sporten. Door gebruik te maken van de Polar hartslagmeter kan men zien welk effect de beweging heeft op, letterlijk, het hart. Een gezond hart kan heel wat hebben, maar een hart dat voortdurend te hard moet werken kan op een gegeven moment tegen gaan werken. Door gebruik te maken van Polar horloges en vooraf goed te lezen wanneer er sprake is van overbelasting gaat men op een verantwoorde wijze om met een van de belangrijkste organen die een mens heeft. Door op een gezonde wijze te sporten en daarbij vooral voor ogen te houden dat men het doet omdat het en gezond is en leuk, zal men er ook het optimale plezier er uit halen en bouwen aan een goede conditie. Een van de onderdelen van deze manier van sporten is ook dat men kijkt naar gewoonten, naar voeding en naar frequentie. Sporten betekent dus ook heel goed weten waar grenzen liggen.

Wielrennen doe je met de Polar fietscomputer

Steeds meer mensen zijn de afgelopen drie decennia op een sportfiets gekropen om te gaan fietsen. Wat ooit begon als recreatiefietsen werd langzaam een soort van wielercircus, waarbij groepen op zaterdagen en zondagen de weg op gaan om lange tourritten te maken, heuvels te beklimmen of een soort tijdrit te rijden. Een kostbaar hulpmiddel hierbij is de Polar fietscomputer, waarop men niet alleen kan aflezen hoe hard men rijdt, maar ook hoeveel kilometer men al heeft afgelegd, wat het uurgemiddelde is, wat de hartslag is en wat het actuele gemiddelde is. Op die manier krijg je steeds meer inzicht in jouw prestaties en kun je bouwen aan verbetering.

Conditie behouden of opbouwen

Fietsen is natuurlijk een typische buitensport, maar in de winter of bij slecht weer helpt de Polar hartslagmeter ook bij het trainen op de hometrainer of de rollenbank. Wanneer men de basisconditie wil behouden is dit zeker even belangrijk dan de nieuwe opbouw zodra het seizoen van start gaat. Dankzij de fietscomputer kan men vergelijken waar men is en waar men een jaar geleden op dat moment zat. Dus of men vooruit gaat of een tandje bij moet zetten. Gewoon even wat fietsen is werkelijk iets heel anders dan wielrennen. In het laatste geval is het zaak dat men prestaties meet, goed op de voeding en het drinken voor onderweg let, zorgt voor voldoende rust vooraf en achteraf en voor een tempo dat past bij de conditie die men heeft.
Polar horloges bij CAMPZ

Polar horloges zijn de ultieme hulpmiddelen tijdens het sporten

Of men nu een Polar fietscomputer of een Polar horloge aanschaft, feit is dat men een zeer modern apparaat krijgt dat op velerlei wijzen informatie verschaft over de stand van zaken. Zo ondersteunt het apparaat de opbouw van de conditie, het verwerken van gegevens, geeft weer hoe ver men is, helpt om overmoedigheid te voorkomen en draagt bij aan een goede en gezonde manier van sporten. Het is het ultieme hulpmiddel dat mensen ondersteunt om sporten leuk te houden en gevaar te voorkomen. Doordat men kan zien wat er gebeurt, waar men staat, wat men gepresteerd heeft, wordt het makkelijker om door te zetten. Men ziet namelijk de prestatie die men levert. Met name in de beginperiode is dit dubbel belangrijk, want later als men ziet dat al dat gezwoeg wel degelijk zin heeft en men zich beter begint te voelen, dan is die zo broodnodige motivatie wel aanwezig.