CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

POC Aspire Brillenglas, wit

ID: 940980

€ 199,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

POC Aspire Brillenglas, wit (hydrogen white/violet/silver)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De herziene Aspire is verder verfijnd en aangepast aan de behoeften van de fietsers. Het nieuwe ontwerp zorgt voor optimaal draagcomfort met of zonder helm. Nu kunt u zonder problemen uw favoriete lifestyle-bril op de fiets dragen.
Het Grilamid frame is licht, flexibel, duurzaam en het hydrofobe rubber zorgt voor een goede pasvorm. Dit houdt de Aspire altijd op zijn plaats, zelfs in de regen of als je veel zweet. Er is een breed scala aan Clarity-lenzen beschikbaar voor de nieuwe Aspire, die een optimaal zicht bieden dankzij een geoptimaliseerd contrast en kleurenspectrum.

Duidelijkheidsbril
Voor fietsers is optimaal zicht de sleutel tot een veilige en snelle rit. Een nauwkeurig en ongestoord gezichtsveld maakt een snellere reactietijd mogelijk en verhoogt zo het rijgedrag, de controle en het vermogen om te reageren op gevaar.

Dankzij speciale en fijn afgestemde contrasten, of het nu gaat om de stad, het asfalt, het parcours of een steile en snelle afdaling, maakt de Clarity technologie een perfect zicht mogelijk in alle omstandigheden.
POC heeft de grenzen van innovatie en wetenschap verlegd om een schijftechnologie te ontwikkelen die fietsers een nieuw niveau van visuele input geeft. Samen met de wereldmarktleider Carl Zeiss Vision hebben we POC Clarity ontwikkeld.

Gedreven door de missie en de productontwikkelingservaring van POC hebben ze de Clarity-lenzen ontwikkeld - met nauwkeurig afgestemde contrast- en VLT-waarden (lichttransmissie) om de drager het best mogelijke zicht voor een bepaalde omgeving te geven.

Of het nu gaat om de weg, het spoor of de stad - de lichtomstandigheden zijn altijd anders. Met Clarity en zijn speciaal afgestemde lichtspectra zijn alle details te allen tijde zichtbaar.
Door de speciale tinten voor wielrenners kan de drager snel oneffenheden in het asfalt herkennen. MTB-rijders kunnen lenzen gebruiken waarvan de tinten speciaal zijn aangepast aan de lichtomstandigheden van paden in bossen - met bijpassende kleurenspectra voor groen en bruin. Pendelaars in de stad hebben daarentegen heel andere behoeften: Hier worden de kleuren van de achterlichten van auto's en verkeerslichten speciaal uitgelicht, zodat pendelaars zo snel mogelijk kunnen reageren om gevaren in het verkeer te vermijden.
Naast de specifieke lichtspectra zijn de POC Clarity-schijven ook geoptimaliseerd voor drie verschillende weersomstandigheden. Er zijn dus drie schijven voor zonnig, deels zonnig en bewolkt weer.

Kies uw perfecte schijf voor elke vorm van fietsen en elk weer.

Special Features

Protection Level


Protection Index enligt Standard EN1938 

0 - For cloudy days the lens is colourless 

1 - Suitable for weak sunlight through an otherwise cloudy sky 

2 - Medium lenses for normal sunlight 

3 - Strong sunlight (alpine and marine), often dark lenses 

4 - High Alpine and marine environment. Very dark lenses, not suitable for driving!

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Vracht, E-mobiliteit, Pendelen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Gletsjerbestendig:
Nee
Wisselconstructie:
ja
Glas-schijftype:
Getint
Beschermingsniveau:
3: 8-18% lichtdoorlatendheid
Uitrusting
Frame:
Volledig frame
Neusstuk:
Rubberen bovenkant
beugel:
hydrofobe rubberen uiteinden voor een optimale pasvorm
Bril lens
Naam lenzen:
paars/zilver
Beschermingsniveau:
3: 8-18% Lichtdoorlaatbaarheid
Andere functies:
Duidelijkheidsbril, Carl-Zeiss
Modeljaar
2023
Artikelnummer
940980
EAN
7325540997089

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product