CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Platypus

5 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • blauw
  • wit
  • transparant

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Platypus Big Zip EVO Drinkslang Kit 2l fles
Platypus Big Zip EVO Drinkslang Kit 2l fles
Platypus
Big Zip EVO Drinkslang Kit 2l fles
Adviesprijs € 27,00 € 6,99
- 74 %
UITVERKOOP
Platypus Meta Flessendop en -Koord
Platypus Meta Flessendop en -Koord
Platypus
Meta Flessendop en -Koord
Adviesprijs € 10,00 € 3,99
- 60 %
UITVERKOOP
Platypus GravityWorks Filtersysteem 4,0L
Platypus GravityWorks Filtersysteem 4,0L
Platypus
GravityWorks Filtersysteem 4,0L
Adviesprijs € 160,00 € 74,99
- 53 %
UITVERKOOP
Platypus GravityWorks In-Line Adapter
Platypus GravityWorks In-Line Adapter
Platypus
GravityWorks In-Line Adapter
Adviesprijs € 15,00 € 4,99
- 66 %
UITVERKOOP
Platypus Big Zip EVO Filter Aansluiting
Platypus Big Zip EVO Filter Aansluiting
Platypus
Big Zip EVO Filter Aansluiting
Adviesprijs € 14,00 € 4,99
- 64 %
UITVERKOOP

Platypus: helpt u verder op weg

Drinken tijdens een sportieve tocht is nooit een overbodige luxe. Platypus is een merk bij uitstek, dat zich heeft gespecialiseerd in de vervaardiging van bidons, drinkzakken en andere vochthoudende materialen. Onder zware omstandigheden helpt Platypus u dus goed op weg en helpt u over dat dode punt heen te stappen. CAMPZ heeft de volgende producten uitgelicht in de webshop:
Platypus Online Shop

Platypus, handig tijdens iedere tocht

Dankzij de Platypus Softbottle heeft de gebruiker een zachte vloeistofopslag tot zijn of haar beschikking. De betrekkelijk grote bidon heeft een capaciteit van 1 liter en is gemakkelijk te bevestigen op de bidonhouder op de fiets. Uiteraard is de Softbottle ook ideaal om mee te nemen in de backpack tijdens een wandeling in de bossen of bergen. Kortom een prima bidon, waarvan u nauwelijks voelt dat u hem meedraagt tijdens een van uw trekkingtochten.

Platypus Platy PlusBottle

Geen behoefte aan een bidon tijdens een avontuurlijke of uitdagende tocht? Dan biedt de Platypus Platy PlusBottle een goede uitkomst. deze draagzak heeft een opslagcapaciteit van 1 liter en kan gemakkelijk worden meegenomen in een rugzak, broekzak of op het lichaam zelf. Door de flexibele folie is de draagzak ideaal voor een professionele wielertocht. Drinken tijdens de activiteit wordt makkelijk gemaakt. De gebruiker hoeft alleen maar in de zak te knijpen, waardoor de drank de zak zal verlaten.

Multifunctionele producten van Platypus

Platypus is niet alleen goed in bidonnen en draagzakken. Ook thermosflessen zijn in de webshop van campz.nl onder de noemer van Platypus verkrijgbaar. Zo zijn er handige draagbare thermosflessen, die vooral tijdens een stevige wandeltocht goed tot zijn recht komen. Deze producten van Platypus kunnen uitstekend warmte vasthouden, waardoor koffie en thee prima geconserveerd wordt. Door de handige zak, die om de thermosfles zit bevestigd, blijft de temperatuur hetzelfde gedurende de tocht. Dit maakt een product van Platypus een uitermate geschikte partner tijdens een fikse wandeltocht door het hooggebergte.

Opslagmateriaal van Platypus

Ook opslagmateriaal van groter formaat behoort tot het terrein waarin Platypus opereert. De drinkrugzakken van Platypus combineren het gemak van materiaalopslag met een drinkvoorziening. Tijdens een wandeltocht is het dus mogelijk om zonder te stoppen goed te drinken. Hiermee wordt kostbare tijd bespaard en kunt u een goede tijd neerzetten, zonder daarbij een pauze in te lassen. De Platypus drinkrugzakken beschikken over een verstelbaar waterreservoir en een rugband om de rugzak goed te kunnen bevestigen. Naast de opslag van vloeistof is er uiteraard ook plaats voor andere materialen, die tijdens de tocht worden meegenomen. Deze waterrugzak is dankzij zijn multifunctionaliteit ook ideaal voor trailrunners.

Platypus ook voor op de camping

Niets is zo vervelend als slecht drinkwater. Als u op reis bent en u staat op een camping in het buitenland met slechte watervoorzieningen, dan is het fijn om filters bij de hand te hebben. De Platypus waterzuivering helpt u daarbij op weg. Door de filter aan te sluiten aan twee flessen, wordt het water van de ene naar de andere fles gezuiverd. Dit zorgt ervoor dat u toch nog de beschikking heeft over schoon drinkwater. En zeker tijdens een survivaltocht met warm weer en slechte omstandigheden is dit geen overbodige luxe.

Platypus voor elke situatie

Wat is uw reis zonder drinken? Waardeloos, daarom is het altijd raadzaam om drinken mee te nemen, vooral tijdens intensieve tochten. Platypus is gespecialiseerd in reservoirs in allerlei soorten en maten. Van bidons tot draagzakken en van wijnreservoirs tot hele drinkrugzakken. Door het uitbrengen van deze producten is Platypus een bekende naam geworden door de jaren heen in verschillende outdoorsporten, zoals mountainbike, hiking en trekking. De drinkrugzak is multifunctioneel en kan, zoals gezegd, voor vele sporten worden gebruikt. Platypus is een Amerikaans bedrijf, dat een onderdeel is van de overkoepelende organisatie Casadedesigns. Het bedrijf is ontstaan in 1972 en sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in drinkreservoirs.