CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Maak stijl eenvoudig met geselecteerde outfits
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
null
Pieps - nooit meer off-piste zonder Pieps!
Pieps is een fabrikant van bergsportaccessoires met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van veiligheidsuitrustingen. Om aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, en bruikbaarheid te voldoen, houdt het bedrijf zich bezig met continue ontwikkeling van hun know-how dankzij de kennis van ervaren bergsport professionals, reddingteams, skileraren en onderzoekers. Bij het assortiment van Pieps horen lawine-zenders, sondes, schoppen, lawinerugzakken, en nog veel meer producten, die er allemaal voor zorgen dat u veilig kunt wandelen en skiën in de bergen.

Pieps

5 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

Kleur

  • groene
  • wit
  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Pieps T640 Schop Telescopisch, zwart/wit
Pieps T640 Schop Telescopisch, zwart/wit zwart/wit
Pieps
T640 Schop Telescopisch, zwart/wit
RRP € 60,00 € 56,99
Pieps Summit Backpack 30l Women, zwart
Pieps Summit Backpack 30l Women, zwart zwart
Pieps
Summit Backpack 30l Women, zwart
RRP € 160,00 € 127,99
gratis verzending
- 20 %
Pieps C 660 Schop, groen
Pieps C 660 Schop, groen groen
Pieps
C 660 Schop, groen
RRP € 70,00 € 61,49
- 12 %
Pieps T705 Pro Shovel, zwart
Pieps T705 Pro Shovel, zwart zwart
Pieps
T705 Pro Shovel, zwart
RRP € 70,00 € 59,99
- 14 %
Pieps Micro Draagsysteem, zwart/wit
Pieps Micro Draagsysteem, zwart/wit zwart/wit
Pieps
Micro Draagsysteem, zwart/wit
RRP € 30,00 € 24,99
- 17 %

Pieps producten voordelig bij CAMPZ

Het van oorsprong Duitse merk Pieps is baanbrekend met haar veiligheidsets voor liefhebbers van de bergsporten. Naast het ontwerpen en maken van complete 'lawine sets', ontwerpen en maken ze ook afzonderlijke lawine pieps, lawine sondes, sneeuwscheppen, thermometers en rugzakken, zodat u veilig kunt wintersporten. Pieps sondes bij CAMPZ

Met Pieps gaat u veiliger op pad!

Het huidige assortiment van Pieps bestaat onder andere uit:

  • Lawine piepers. Dit zijn radiozenders en -ontvangers die ingezet worden om mensen te vinden die door een lawine zijn verrast. De pieper wordt meestal onder de kleding gedragen, zodat het minder snel verloeren gaat. De eerste vijftien minuten zijn van levensbelang als iemand onder een lawine verdwijnt. Dit apparaat draagt bij aan een zo snel en efficiënt mogelijke opsporing.

  • Lawine sondes. Hij lijkt een beetje op een tentstok zullen kampeerders constateren. De sonde is inklapbaar en dus eenvoudig te vervoeren. Met de sonde is het mogelijk een persoon onder een lawine heel precies te lokaliseren. In feite prikt u met de sonde in de sneeuw om de persoon te voelen.

  • Lawine scheppen. Samen met de pieper en de sonde is de schep standaard aanwezig in een deugdelijke lawine veiligheidset. Na het lokaliseren met de pieper en de sonde kan met de schep de sneeuw worden verwijderd en de persoon worden gered!

Pieps is er niet alleen voor beroepsklimmers!

Pieps fabriceert voor zowel de professional als de beginner handige items om de uitrusting compleet mee te maken! Pieps richt zich met haar artikelen op skiërs, langlaufers, bergbeklimmers en hikers. Pieps heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van apparaten en accessoires om de veiligheid van mensen op, bij en rond bergen te verbeteren. Een team van getrainde en opgeleide berggidsen, bergreddingsteams, skileraren en wetenschappers werkt dag in dag uit aan de innovatie van bestaande spullen en de ontwikkeling van nieuwe artikelen. Bedenk dat u naast deze gespecialiseerde artikelen van Pieps hier bij CAMPZ ook op het juiste adres bent voor al uw andere outdoor spullen. Neem geen risico's meer, ga voortaan veiliger op pad met Pieps.